Illustrasjonsbilde fra Ingalåmi. Foto: Jørgen Skaug.

Illustrasjonsbilde fra Ingalåmi. Foto: Jørgen Skaug.

KK SKImila i over 500

Over 500 sporty damer i alle aldre tråkker opp sporet for verdenseliten når KK SKImila fredag sparker i gang Holmenkollen Skifestival.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

KK SKImila, et samarbeid mellom bladet KK og Skiforeningen, åpner "Skifest i Holmenkollen" (skifest.no) fredag 13. mars.

Samtidig med kvinnehopprennet på fredag kveld kommer over 500 jenter inn til mål i Holmenkollarenaen etter å ha tilbakelagt 10 flotte kilometer fra starten på Sognsvann via matstasjon på Ullevålseter til Holmenkollen Skianlegg.

På samme sted som Marit Bjørgen og Therese Johaug vil komme til mål to dager senere vil disse glade jentene "tråkke" spor for verdenseliten i World Cup-avslutningen.

Arrangøren har valgt å arrangere på en fredag, som et litt mer sporty alternativ til den tradisjonelle "fredagspilsen", samtidig som man på grunn av samarbeidet med Skiforeningen kan benytte de ferdigriggede fasilitetene til 5-mila i Holmenkollen Skianlegg.

Dette får jo litt av den samme type ramme som KK-mila om sommeren, som i år samlet 6500 jenter til løpefest på Bislett.

Disse arrangementene profilerer seg mot jenter på jenters premisser, dels ved en velfylt "goodie-bag" stappfull av jenterelaterte produkter når de kommer i mål og ikke minst et lite glass champagne i tillegg til løpsdrikke ved innkomst, for de som måtte ønske det.

I år falt KK SKImila tilfeldigvis på dagen før Ingalåmi, men arrangøren av KK SKImila vil jo følge World Cup i Holmenkollen med sitt arrangement, og allerede neste år vil arrangementet gå i begynnelsen av februar, så det burde ikke føre til noen stevnekollisjon.

Har du lyst til å møte 500 likesinnede og sporty damer i alle aldre har du muligheten førstkommende fredag 13. mars.

Logg deg inn på http://events.aller.no/kk-skimila/ - få mer informasjon og meld deg på.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus