Odd-Bjørn Hjelmeset. Foto: Laiho/NordicFocus.

Odd-Bjørn Hjelmeset. Foto: Laiho/NordicFocus.

Odd-Bjørn Hjelmeset går for seier i StafettBirken

Odd-Bjørn Hjelmeset går første etappe for den kruttsterke kvartetten som stiller til start for ABAX i StafettBirken fra Rena til Lillehammer fredag.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Odd-Bjørn Hjelmeset, Vetle Thyli, Torjus Børsheim og Frode Sjølander går for gull i StafettBirken sin herreklasse.

StafettBirken arrangeres for 6. gang 20. mars og til start på Tingstadjordet på Rena stiller ABAX med 7 lag. I fjor ble det gull i mix-stafetten, men i år "spisser" firmaet i herreklassen.

Førsteetappen på elitelaget er det supermosjonist og folkekjære TV2-kommentator Odd-Bjørn Hjelmeset som skal gjøre unna opp til Skramstadsetra.

Deretter er det Vetle Thyli og Torjus Børsheim som skal gå under den varslede solformørkelsen over fjellet, før stakespesialist Frode Sjølander avslutter fra Sjusjøen og inn.

CEO i ABAX, Petter Quinsgaard, skal også delta i StafettBirken.

Han forteller at både sykkel og langrenn er satsningsområder for bedriftsidrettslaget som inkluderer både finner, svensker, dansker og et par engelskmenn.

* StafettBirkens tidligere resultater og omtaler, kartvisning, høydeprofil, værvarsel med 10 punkter fra Yr.no, bilder, med mere.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus