Astrid Uhrenholdt Jacobsen i klær fra Bj Sport foran sesongen 2014/2015. Foto: Bj Sport.

Astrid Uhrenholdt Jacobsen i klær fra Bj Sport foran sesongen 2014/2015. Foto: Bj Sport.

Skijentene inntar Pinåsløpet

- Her kan du møte blant andre Kristin Størmer Steira, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Marthe Kristoffersen og Kathrine Harsem, frister Ole Wiik foran 13. utgave av Pinåsløpet i Lardal og Vestfold lørdag.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Pinåsløpet er et terrengløp i nydelig natur omkring Pinås i Styrvoll, som ligger i Lardal kommune i Vestfold.

Svarstad IL og Lardal o-lag står for arrangementet og startskuddet smeller klokken 12:00 lørdag 20. juni. Det er klasser både med og uten tidtaking.

- Løpet passer for alle som driver med kondisjonsidrett eller de som ganske enkelt liker en tur i skogen, forteller Ole Wiik.

- Ved passering halvveis i løypa på toppunktet Pinås, er det satt opp spurtpriser i konkurranseklassene til første dame og første herre. Det kjempes om Technet-spurten til kr. 5000,-.

- Her kan du møte blant andre Kristin Størmer Steira, Astrid Uhrrenholdt Jacobsen, Marthe Kristoffersen, Kathrine Harsem og Tomas Bereket, sier Wiik.

De første navnene er nok godt kjent for de fleste av Langrenn.com sine lesere gjennom sin innsats på damelandslaget, og sistnevnte er et løpsfantom som innehar løyperekorden i Pinåsløpet.

Damerekorden er det for øvrig Steira som har.

- Arrangørlaga håper på like fint vær som det har vært de siste åra og at løpet skal bli en stor motivasjonsfaktor for yngre utøvere og at det blir en folkefest og underholdning for alle frammøtte, avslutter Wiik.

Lenker
* Hjemmeside for Pinåsløpet
* Resultater, omtaler, kart, bilder, værvarsel
* Terminliste for alle norske motbakkeløp


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus