-->
Eldar Rønning og Niklas Dyrhaug deltar i Kobberløpet i Sulitjelma. Løpet er flyttet til 9. april 2016. Her er flankerer Niklas (t.v.) og Eldar bodømannen Benn Eidissen på Utsikten i Trondheim der planene om deltagelse ble lagt i vår. Foto: Privat.

Eldar Rønning og Niklas Dyrhaug deltar i Kobberløpet i Sulitjelma. Løpet er flyttet til 9. april 2016. Her er flankerer Niklas (t.v.) og Eldar bodømannen Benn Eidissen på Utsikten i Trondheim der planene om deltagelse ble lagt i vår. Foto: Privat.

Dyrhaug og Rønning til Kobberløpet

- Vi ønsker å bli Nord-Norges største skirenn, sier rennleder Cato Sandslett i Kobberløpet. På veien dit får arrangøren drahjelp av Niklas Dyrhaug og Eldar Rønning.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Arrangørene i IL Malm kan nå fortelle at ikke mindre enn to stafettverdensmestre stiller på startstreken når Kobberløpet går av stabelen for 48. gang i 2016.

Niklas Dyrhaug og Eldar Rønning har begge bekreftet sin ankomst til Sulitjelma. Rennet er flyttet til 9. april for å gjøre det mulig for trønderne å delta.

Det er Benn Eidissen fra Bodø som har koblet Rønning og Dyrhaug til Sulitjelma-rennet.

17. mai og julaften
– Benn kontaktet oss for noen uker siden, og fortalte at han håpet å få gutta nordover til Kobberløpet 2016. Vi har gått rundt å gledet oss som unger til å fortelle alle om dette, men har måttet vente til skiforbundet godkjente flytting av renndato.

– Nå er formalitetene i orden, og vi har 17. mai og julaften på én gang her hos oss, sier Mona Mosti, markedsansvarlig hos Kobberløpet.

– Nå gleder vi oss til å lage folkefest i Sulitjelma i april, sier Sandslett og Mosti.

De to satt tirsdag i denne uka i møte sammen med representanter for Eidissen Consult og øvrige samarbeidspartnere i SKS, Salten Aqua, Coop Nordland, Sparebank1 Nord-Norge, Intersport Bodø, Sulitjelma fjellandsby, Fauske kommune og Statsskog.

Tema: Hvordan skal tidenens flotteste Kobberløp skrus sammen?

Gleder seg
– Jeg ser virkelig fram til å komme til Sulitjelma og gå et skirenn jeg aldri har gått før. Artig å besøke nye plasser og møte grasrota i norsk langrenn. Det er dette som gjør langrenn i Norge så unikt, du finner ildsjeler, turenn og miljø over hele landet, sier Eldar Rønning.

– Gleder meg skikkelig til å komme opp til Sulitjelma og Salten i april, for å delta i Kobberløpet. Det blir ei veldig fin avslutning, på en forhåpentligvis god sesong, sier Niklas Dyrhaug.

– Benn har jobbet hardt for å få dette til, og vi er glade for å kunne gi noe tilbake ved å komme opp til Kobberløpet.

1000 deltagere
– Sulis er et unikt skisted. Det er Nord-Norges Sjusjøen med stabile snøforhold til langt utpå våren. Jeg har merket meg Malm IL sitt mål om minst 1000 deltagere, sier Benn Eidissen i Eidissen Consult.

– Det er et mål de driftige arrangørene fortjener å nå, og derfor invitere jeg Niklas og Eldar, som vi nylig inngikk samarbeidsavtaler med. Gutta sa ja tvert, og jeg har allerede booket meg rom i Sulis, og skal selvsagt delta sjøl også.

Bankett
– Vi som har gått Kobberløpet tidligere gleder oss også til den flotte banketten på lørdagskvelden. Både Eldar og Niklas skal på festen, og her har jeg en mulighet til å gjøre det skarpere enn trønderne, ler Benn Eidissen.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus