Tone Sundvor vant ungdomstrøya for Team Synnfjell forrige sesong. Her i aksjon under Vasaloppet, der hun ble nummer 15. Foto: Magnus Östh/Swix Ski Classics.

Tone Sundvor vant ungdomstrøya for Team Synnfjell forrige sesong. Her i aksjon under Vasaloppet, der hun ble nummer 15. Foto: Magnus Östh/Swix Ski Classics.

Uttak Team Synnfjell Langløp 2015/2016

Følgende 14 løpere er tatt ut på Team Synnfjell Langløp som stiller lag i Ski Classics sesongen 2015/2016:

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Løpere tatt ut til Team Synnfjell Langløp for sesongen 2015/2016:

Tone Sundvor
Marte Monrad-Hansen
Marte Sofie Buraas
Svenja Hoelzle
Amund Owren
Thomas Gifstad
Mats Breda
Eivind Klemoen
Mattis Sjøli
Stig Morten Fakstad
Vidar Igeltjørn
Kristian Kjonerud
Geir Ludvig Aasen Ouren
Andreas Sauge

- Vi har hatt uventet mange forespørsler på å få være med i laget, noe vi tolker som at mange utøvere ønsker seg en fot innenfor i et team som stiller lag i Ski Classics.

- Vi har også gått ut aktivt og hentet inn noen få løpere. Etter fjorårets forsøk med å stille lag i Ski Classics var det enkelt å bestemme seg for å videreføre dette og nå med en klar profil og med en målsetning for laget og enkeltutøvere.

- Vi ønsker et bredt sammensatt team av både erfarne utøvere og yngre og talentfulle som skal få sjansen.

- Vi har både med vinner av juniorklassa i Birken for damer 2015, vinner av juniorklassa i Vasaloppet for herrer 2015, nest beste norske herre i Alliansloppet 2015 og en del spennende løpere ellers, samt noen som har en lang merittliste å vise til.

- Ansvarlig for langløp er Stig Morten Fakstad men også her vil vår trenerduo Jostein Vinjerui og Petter Blindheim ha en rolle.

- Vi har pt 14 løpere på laget og holder muligheten åpen for at ytterligere en løper kan få plass.

- Flere av løperne satser også Allround og vil derfor kun stille til start for Team Synnfjell på turrenn og i SC-cupen. Til Ski classics-laget er det plass til 10 utøvere og det er bare de som vi vurderer har mulighet for å få poeng i SC-renn som vil få plass her.

- Team Synnfjell som lag havnet i fjorårets sesong på en 13. plass og Tone Sundvor vant ungdomstrøya. Vi har som årets målsetning å bli topp 10 og at noen løpere konkurrerer om ungdomstrøya for begge kjønn.

- Med bare brøkdelen av de store teamenes budsjett er det vanskelig, om ikke umulig, å sikte seg inn særlig høyere en dette.

- Et annet forhold er at Ski Classics i år er begrenset til 25 lag og konkurransen vil naturlig nok skjerpes ytterligere. Med et World Tour-konsept vil det bli flere bedre og jevne lag nedover på resultatlista.

* Uttak Team Synnfjell Allround.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus