Resultater: SKIRENN (snø): Tjuvstarten| RULLESKI: KS Rulleskirenn| Øvrige ligger mellom nyhet nr. 4 og 5| SKIPLUKKER'N SVARER
Therese Johaug (f.v.), Marit Bjørgen og Ingvild Flugstad Østberg i forbindelse med Skarverennet 2015. Johaug vant rennet, Bjørgen ble nummer 4 og Østberg nummer 3. Foto: Skarverennet.

Therese Johaug (f.v.), Marit Bjørgen og Ingvild Flugstad Østberg i forbindelse med Skarverennet 2015. Johaug vant rennet, Bjørgen ble nummer 4 og Østberg nummer 3. Foto: Skarverennet.

Gjør deg klar - Nå kan du sikre plass i Skarverennet

Om svært kort tid åpner populære Skarverennet for påmelding til vinterens utgave.12.220 plasser forsvinner på sekunder.

Tips en venn  Skriv ut

Er du klar for å delta på årets vakreste eventyr? Det blir storinnrykk når Skarverennet endelig åpner for påmelding.

Mandag 12. oktober braker det løs. Da starter påmeldingen til Skarverennet 2016.

12.220 plasser forsvinner på sekunder, så her gjelder det å sitte klar bak tastaturet for å sikre seg en plass i sporet.

Skarverennet er et av verdens største skirenn, med sine 12.220 deltakere.

Rennet har start på Finse og mål på Ustaoset (37 kilometer), og med et kortere alternativ mellom Haugastøl og Ustaoset (25 kilometer) Rennet går langs foten av vakre Hallingskarvet.

Det er ikke uten grunn at deltakertallet er så stort som 12.220. Detter er ikke bare et skirenn, men et arrangementet som har stor sosial profil.

Blant deltagere kan du finne alt fra mosjonister i alle aldre, til de beste eliteutøvere innfor norsk og internasjonal langrenn.

Kjente navn som Therese Johaug, Marit Bjørgen, og Petter Northug er gjengangere i løypen når Skarverennet byr opp til dans. Her gjelder det å være tidlig ute for billettene forsvinner unna på kort tid.

All påmelding foregår på rennets hjemmesider, skarverennet.no. Her bør man klikke seg inn, lese om de ulike alternativene for å delta og finne ut hvilken dag mine billetter blir lagt ut for salg.

Skarverennet 2016 arrangeres lørdag 23. april. Rennet har også denne gangen en maksimal grense på 12.220 deltakere.

Dette på grunn av sikkerhet og kvalitet for deltakerne. Skarverennet arrangeres av Geilo Idrettslag. Sesongens renn er det 43. i rekken.

Lenker
* Mer informasjon og påmelding på Skarverennets hjemmeside.
* Omtaler, resultater, løyperekorder, værvarsel, bilder med mere.


* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus