Furusjøen Rundt-rennet. Foto: Tone Sidsel Sanden.

Furusjøen Rundt-rennet. Foto: Tone Sidsel Sanden.

Furusjøen Rundt med mye godt nytt

- Med litt nytt på tampen av året ønsker vi riktig god jul, melder Anette N. Lunde fra Furusjøen Rundt-arrangementene. Hun sender oss denne innbydende smørbrødlista av premier og annet:

Tips en venn  Skriv ut

Meld deg på Furusjøen Rundt-rennet nå i romjula og nyttårshelgen - bli med i trekningen av flotte premier fra SKIPAC.

Påmeldingen til Furusjøen Rundt-rennet er alltid åpen, også i romjul og nyttårshelgen. Det skal lønne seg å melde seg på tidlig til Furusjøen Rundt-rennet, så i romjula har vi flotte påmeldingspremier fra SKIPAC®.

Premiene er tilpasset både seniorer (SKIPAC NORDIC advanced) og juniorer (SKIPAC NORDIC light).

Les videre nedenfor SKIPAC-bildene
produktbilde-15-01-f-skipac.jpg
Illustrasjonsbilder som viser bruken av SKIPAC, påmeldingspremie i Furusjøen Rundt-rennet. SKIPAC NORDIC En kombinasjon av en rumpetaske, sekk, vannbelte, sitteunderlag, samt en ski-veske Med SKIPAC® kan du bære ski og staver over skulderen i et praktisk skifutteral som dekker skiens smøresone. Samtidig beskytter du klær og bilinteriør fra flekker fra skismøringen. Vel fremme ved skisporet gjør du enkelt om SKIPAC® til et vannbelte eller til en sekk med plass til vannbeholder klær og skismøring. Baksiden av SKIPAC® kan også brukes som sitteunderlag.

Reduserte priser fram til 17. januar
Søndag 17.januar kl. 23:59 er det siste frist for påmelding til rennet med reduserte priser. Benytt sjansen nå!

Egen uttrekkspremie til ungdommen
For å gi ungdommen den heder og ære som de bør få, så vil vi også i 2016 ha en egen uttrekkpremie for ungdommer mellom 15 - 19 år, og deltar på 45 km Furusjøen Rundt-rennet.

De er med i trekningen av to par Swix skistaver; et par for jenter og et par for gutter. Disse trekkes blant de som deltar og fullfører rennet. Gjør oppmerksom på at dette er en uttrekkspremiering, slik at alle har lik sjanse til å vinne.

Furusjøen Rundt ambassadører
Team Hansen er Furusjøen Rundt ambassadører.

De vil være med og guide hele turen på 45 km, ha en god gjennomkjøring 1-3 uker i forkant litt etter behov og interesse. Denne gjennomkjøringen vil bli åpen for alle, og tempoet vil bli tilpasset slik at alle får en god reise rundt og bli kjent med trasèen.

Nøyaktig tid og sted vil vi komme tilbake til når tiden nærmer seg.

Tradisjonell, krevende, aktuell og jordnær
Slik beskrives Furusjøen Rundt av deltagere (markedsundersøkelse november 2015).

Når vi ber deltagere bruke egne ord for å beskrive Furusjøen Rundt så er naturen og opplevelsen som settes i fokus: flott – vakkert – spektakulært, naturopplevelse og naturskjønt.

Vinn deltagerpass til Furusjøen Rundt-rennet - To fluer i en smekk!
Alle som melder seg på Terrengsykkelrittet før 5. januar 2016 er med i trekningen om et gratis deltakerpass til Furusjøen Rundt Rennet 20. februar 2016.

* Hjemmeside for Furusjøen Rundt-rennet, -rittet og -løpet


* Verdenscup Lahti - Snarveier: Program| TV-tider| Norges Tropp| Startlister| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


Annonse