-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Lysebotn Opp| BLINK (alle renn)| Andre konkurranser
Barbro Kvåle. Foto: Lillehammer Skiklub.

Barbro Kvåle. Foto: Lillehammer Skiklub.

Toppløpere til Montebellorennet

Montebellorennet arrangeres til lørdag, for 50. gang. Anders Aukland kommer. En annen som stiller og er blant favorittene er sist helgs dobbelte vinner av Norgescup i Meråker, Barbro Kvåle.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- Etter to flotte renn i helgen er det definitivt en rekruttlandslagsløper i form som stiller til start i dameklassen på Montebellorennet, kan Ole Kristian Skjørdal fortelle til Langrenn.com.

- Barbro er bosatt i Sande og har jevnlig vært å observere i Montebelloløypene i vinter, legger han til, før han raskt hopper over på gutta.

Anders Aukland stiller
- Blant herrene er det også en vestfolding som må stille med et favorittstempel. Anders Aukland kommer tilbake til Vestfold og håper at han får med seg flere av Team Santander.

- Aukland kan på mange måter regnes som en av de store pionerene innen staking på langløp. Vi gleder oss til å se disse til start sammen med mange andre langløpere og trimmere, og regner med at de skal få kamp helt inn til mål.

Premiedryss
Videre får vi vite som følger fra arrangørene av Montebellorennet lørdag 20. februar 2016:

På grunn av så mye pågang etter vår forrige konkurranse hvor Morten Schau vant et par Alpina ECL 2.0 til en verdi av 6.000 kr, så har vi bestemt oss for å ha en ny konkurranse hvor det vil bli trukket ut fire vinnere blant de som melder seg på Montebellorennet i perioden 15.-16. februar.

Premiene er:
* Et par Alpina RCL 2.0 (verdi kr 6.000)
* Et par KV+ Tornado staver (verdi kr 3.000)
* Et gavekort hos Treningspartner på kr 1.000,-
* En energipakke fra Sponser til 570,- kroner

Flotte forhold og raskt føre
Med raskt føre ligger for øvrig alt til rette for løyperekord i årets 50. utgave av Montebellorennet.

- Ellers kan vi melde at forholdene er supre, for både 40 km og 27 km løypene. Vi fikk 5-6 cm nysnø natt til lørdag så alt ligger til rette for tørrvoks som festevoks, forteller Ole Kristian Skjørdal.

Start og mål vil være på Montebello Arena. Parkering i umiddelbar nærhet. 50 minutter reisetid fra Oslo.

- For flere smøretips kan man følge med på våre nettsider og Facebook. Her vil det komme oppdateringer fra Bjørn Myhre Sport, de vil også ha smøretelt på start, opplyser Skjørdal.

Ellers kan rennet også skilte med stor interesse rundt arrangementet. Det ligger an til cirka 500 deltakere på start førstkommende lørdag. Montebellorennet er også seedingsrenn til både Vasaloppet og Birkebeinerennet.

Lenker
* Påmelding på Montebellorennets hjemmeside
* Disse 10 vant startnummer til rennet her på Langrenn.com
* Løypekart, tidligere omtaler og resultater, værvarsel


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus