Takstativ for bil - The Droprack - Her med sykkel. Foto: Dropracks.

Takstativ for bil - The Droprack - Her med sykkel. Foto: Dropracks.

Nytt system for takstativ: Droprack senker skiboksen til hoftehøyde

- Sammen bestemte vi oss for å løse denne utfordringen en gang for alle, forteller Gjermund Nordskar til Langrenn.com. Løsningen ble The Droprack.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Gjermund Nordskar er et kjent navn for mange lesere av nettavisen Langrenn.com. Våren og forsommeren 2014 fulgte vi nemlig han og makker Wenzel Prokosch i deres spennende prosjekt "Til topps i Norges 37 nasjonalparker".

Se vårt oppslag: Nasjonalparkgutta nådde målet ved «verdens ende»

Der opplevde de utfordringer i forbindelse med forflytning av utstyret fra sted til sted. Gjermund setter selv nedenstående ord på hvor skoen trykket og hvilket resultat dette er i ferd med å gi:

Underveis på turen brukte vi bilen til å transportere utstyret på kryss og tvers av hele Norge. Selv jeg, med nesten 2 meter på strømpelesten, fikk erfare utfordringen med å laste utstyret av og på taket og inn og ut av skiboksen.

Høsten 2014 startet jeg på en mastergrad ved NTNUs Entreprenørskole. Her ble jeg kjent med to andre likesinnede medstudenter, som hadde opplevd utfordringen med å laste utstyr av og på biltaket.

Sammen bestemte vi oss for å løse denne utfordringen en gang for alle.

I selskapet vårt, Dropracks, har vi utviklet et helt nytt nedsenkbart takstativ til biler. Det gjør det mye enklere å laste utstyr inn og ut av skiboksen eller annet utstyr som sykler eller kajakker.

Les videre nedenfor videopresentasjonen og illustrasjonsbildene

Videopresentasjon av The Droprack.

51.jpg
Takstativ for bil - The Droprack - Her med kajakk. Foto: Dropracks.​

52.jpg
Ved hjelp av Droprack kommer skiboksen ned i en fornuftig høyde og blir langt enklere å fylle, samt tømme. Foto: Dropracks.

50.jpg
The Droprack gjør det langt smidigere å transportere sykler med bilen. Foto: Dropracks.

Det unike med takstativet ”The Droprack” er at det kan senkes horisontalt ned på siden av bilen og for eksempel brukes som en smørebenk, i tillegg til at det er kompatibelt med alt av eksisterende tilleggsutstyr til takstativ.

Akkurat nå er det en veldig spennende periode for oppstarten vår. Vi er finalister i Technoport Live Crowdfunding. Dette er et folkefinansieringsarrangement, hvor de som ønsker kan kjøpe aksjer i selskapet vårt fra 500 kroner og oppover.

Dette kan du lese om på: www.dropracks.com.

Folkefinansieringen gjennom Live Crowdfundingen vil gjøre det mulig for oss å få produktet ut på markedet og løse utfordringen med å laste på og av taket en gang for alle.

Vi skal gjøre det like enkelt å laste skiboksen som bagasjerommet


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut