-->
Team Santander vant teamcupen i Ski Classics 2015/2016. Foto: Team Santander.

Team Santander vant teamcupen i Ski Classics 2015/2016. Foto: Team Santander.

Aukland-brødrene tar over sjefsrollen i Team Santander

Team Santander ble igjen beste team i Ski Classics. Nå ser teamet fremover mot nye høyder, med Jørgen og Anders Aukland i nye roller.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Nils Marius Otterstad og Team Santander har kommet med følgende rapport til Langrenn.com etter at Ski Classics satte sitt punktum for sesongen med Årefjällsloppet lørdag:

Da er Ski Classics sesongen i mål - en av de beste sesongene i teamets historie.

Det har vært en kjempespennende sesong for oss. Langrenn er i stadig forandring, og i år hadde Team Santander fått nye løpere inn i teamet med mål om å vokse som team, øke interessen for langrenn i andre land og vinne Ski Classics;

Katherina Smutna, Østerrike, Snorri Einarsson og Øyvind Moen Fjeld, Norge, Justyna Kowalzcyk, Polen, og Johan Olsson, Sverige.

Målene våre er nådd for sesongen, fler land har sendt Ski Classics på TV, vi vant ledende skirenn og ikke minst så vant vi sammenlagt i Ski Classics. Vi er svært stolte av denne bragden.

Vi ønsker å dedisere vår seier i Ski Classics til en av pionerene bak Ski Classics, en fantastisk mann som støttet prosjektet og oss, og hjalp oss opp i startfasen: Geir Olav Killingstad - du er alltid med oss!

Allerede nå begynner vi å se framover mot nye høyder.

Vi har mange ideer som skal virkeliggjøres; Jørgen og Anders Aukland tar over rollen som sjef i teamet i mai, og om få uker har vi ett par nye medlemmer som skal prøve seg i en ny sportsgren!


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus