Arve Noreng i Leve Hytter og Kenneth Tofthagen fra Ramsøy har utviklet et bra og innholdrikt samarbeid med Hafjell Ski Marathon, til glede for alle, inkludert rennets stadig flere deltakere. Arrangørfoto.

Arve Noreng i Leve Hytter og Kenneth Tofthagen fra Ramsøy har utviklet et bra og innholdrikt samarbeid med Hafjell Ski Marathon, til glede for alle, inkludert rennets stadig flere deltakere. Arrangørfoto.

Leve-prisen og Ramsøy-prisen til vinnerne i Hafjell Ski Marathon

– I år blir det to priser; nemlig Leve-prisen til beste herre i klassisk helmarathon og Ramsøy-prisen til beste kvinne i klassisk helmarathon.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

I de to foregående utgavene av Hafjell Ski Marathon har arrangøren slått sammen alle helmarathonklassene i både damer, herrer, klassisk og skøyting. Første mann i mål ble vinneren av Leve-prisen.

I år blir det to priser; nemlig Leve-prisen til beste herre i klassisk helmarathon og Ramsøy-prisen til beste kvinne i klassisk helmarathon.

Lokal forankring
Leve Hytter og Ramsøy er to lokale bedrifter som ikke er ukjente med å samarbeide:

– Ramsøy er vår hoff-rørlegger for hyttene vi bygger, forklarer daglig leder Arve Noreng i Leve Hytter.

– Med bakgrunn i det tette samarbeidet vi har til daglig er det morsomt å kunne  samarbeide om noe utenfor de vante rammene også, sier butikksjef i Ramsøy Kenneth Tofthagen.

Leve Hytter er et firma som er kjent for i stor grad å holde verdiskapningen lokalt og ønsker også å gi tilbake lokalt.

– Vi bygger veldig mange hytter på Mosetertoppen i forbindelse med det populære Skiline konseptet som er utviklet med tanke på den aktive familien, sier Noreng som regner med at flere av kundene stiller til start på Hafjell Ski Marathon lørdag 25. februar.

Leve Hytter har vært sponsor for arrangementet i tre sesonger og Arve Noreng er strålende fornøyd med samarbeidet.

Treffer sine kunder i skisporet
– Dette er fenomenal merkevarebygging for oss. De aller fleste av kundene våre er glade i ski, både bortover og nedover. Derfor er det ideelt for oss å være tilstede på et så flott arrangement som Hafjell Ski Marathon er blitt, stråler Noreng

Tofthagen er ikke uenig i dette.

– Det er etter hvert blitt svært mange hytter både på Mosetertoppen og Hafjell generelt og vi har mange kunder her, forteller Tofthagen og konstanterer at Hafjell er et viktig marked for dem.

Hva innebærer Leve-prisen og Ramsøy-prisen?

– Vinnerne klassisk helmarathon får et Universal gavekort som kan brukes på hva som helst  og har en  verdi på kroner 7.500,-, forklarer Noreng.

Noreng er selv påmeldt i trim halvmarathon og gleder seg

– Med det siste snøfallet så blir det virkelig winter wonderland rundt løypene. Formen er ikke all verden, så derfor er det greit å holde seg til trimklassen. Da kan man bare spekulere i hva tiden blir, avslutter Noreng med et smil.

Påmelding
* Hafjell Ski Marathon arrangeres lørdag 25. februar 2017. Torsdag klokka 10 åpnes det opp for etteranmeldinger.

* Hjemmeside Hafjell Ski Marathon

Se også
* Smøretips (+)


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut