Maiken Caspersen Falla (til venstre) og Heidi Weng jubler etter VM-gullet på lagsprint i Lahti 2017. Foto: Modica/NordicFocus.

Maiken Caspersen Falla (til venstre) og Heidi Weng jubler etter VM-gullet på lagsprint i Lahti 2017. Foto: Modica/NordicFocus.

Stadig nye besøksrekorder her på Langrenn.com – Nå over 100.000 besøkende på 1 døgn – Samtidig kraftig vekst også for Pluss-seksjonen

Pilene peker fortsatt i riktig retning for nettavisen og nettportalen Langrenn.com.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Ekstremt hyggelige trafikk på Langrenn.com - Stadig nye besøksrekorder - Nå over 100.000 besøkende på 1 døgn - Samtidig også kraftig vekst for Pluss-seksjonen!

Langrenn.com jakter ikke først og fremst store trafikktall. Det viktige for oss er primært å publisere god og relevant informasjon, nyheter, artikler og resultatservice med mere i en nøktern og reflektert innpakning, så får trafikken bli hva den blir.

Som samlingspunkt på daglig basis for hele nasjonalidretten langrenn, samt også med et stort antall lesere fra en rekke tilstøtende kondisjonsidretter, har vi klokketro på at dette er linja å følge.

Dette får vi i tillegg stadige bekreftelser på at også lesere, samarbeidsparter og andre liker sporet vi jobber etter.

Et av flere sannhetsvitner i så måte er de ekstreme trafikktallene vi opplever, og i vinter har tallene vært høyere enn noen sinne siden starten i november år 2000.

Det at vi i vinter også har opplevd svært hyggelig vekst i vår ferske satsning med egen Pluss-seksjon for utvalgt innhold, som oftest da artikler som er ekstra gjennomarbeidet med tanke på trening, teknikk, ernæring, utstyr, smøring og fyldigere intervjuer med mere, er en ekstra og positiv dimensjon på det hele.

I Pluss-biblioteket, hvor vi altså samler de ekstra interessante sakene, er det nå over 250 spesialartikler - Klikk her for å se dem alle:

* Eller gå rett inn i Pluss-biblioteket.

Ovenstående er blant de aspekter som gir oss troen på at våre 16 første leveår kan bli ytterligere 16 til, minst, for pilene peker fortsatt i riktig retning.

For de som er ekstra interessert i konkrete tall, nevner vi i kortversjon noen få av svært mange gode måltall fra rekordvinteren 2017:

Ny besøksrekord på ett enkelt døgn:
* Søndag 5. mars 2017 (denne dagen alene):

* 100.146 besøksøkter (går man hyppig inn og ut og inn igjen i løpet av et tidsrom telles det bare som én økt). Sidevisninger denne dagene alene er 241.000 og snitt varighet på hver økt er 1 minutt og 59 sekunder. Dette gir en total eksponering på 3.333 timer i løpet av det døgnet alene.

Den forrige rekorden (før denne sesongen) var på rett over 90.000 besøk på et døgn, mens vi i løpet av de 2 siste ukene nå i år har opplevd dagstallene 95.000, 97.000, 99.000 og altså 100.000.

Totalt besøk i perioden 1. januar til 5. mars (64 døgn):
* 3.020.000 besøksøkter.
* 1.050.000 unike besøkende.
* 7.055.000 sidevisninger.
* 2 minutter og 8 sekunder i snitt.

* 47.000 blir da det daglige snittbesøket gjennom årets 64 første dager. Hvilket må sies å kunne være et meget hyggelig tall for en nisjekanal i et så lite språkområde som det norske.

Vi lar dette bli med tall i denne omgang, og avrunder med å takke for følget så langt, og ikke nøl med å henge med videre, begivenhetene kommer på rekke og rad, hver dag - hele året!

Skihilsen
Team Langrenn.com

---

Alle tall basert på bransjestandarden Google Analytics.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut