Mona Mosti fra Kobberløpet er her på Bodø/Glimts hjemmebane sammen med samarbeidspartnere rundt Laksekampen, Mosti er nummer to fra venstre. Foto: Bodø/Glimt / Salten Aqua. Fotomontasje: Langrenn.com.

Mona Mosti fra Kobberløpet er her på Bodø/Glimts hjemmebane sammen med samarbeidspartnere rundt Laksekampen, Mosti er nummer to fra venstre. Foto: Bodø/Glimt / Salten Aqua. Fotomontasje: Langrenn.com.

Kobberløpet med skikjendis stiller i Laksekampen

– Det blir en real folkefest med mat, fotball, ski og kjendiser.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Årets laksekamp går av stabelen søndag 2. september, og i år har Bodø/Glimt og Salten Aqua slått seg sammen med Kobberløpet. Det blir en real folkefest med mat, fotball, ski og kjendiser.

Laksekampen er i år, som tidligere år, en stor begivenhet. Hvert år blir det mange ekstra mennesker på Aspmyra som både får med seg laks og fotball. 

- Vi håper på over 4000 besøkende, og alle skal få seg mat, forteller administrerende direktør i Salten Aqua, Geir Wenberg. 

Stjernekokk på laget
I år består menyen av tre forskjellige retter - én asiatisk inspirert laksesuppe, nudle-sashimi og én wraps med hvitløksrøyket laks. Menyen er satt sammen av den prisbelønte kokken Rasmus Skoglund.

Rasmus Skoglund jobber som mat- og menyansvarlig for AMJ management i Bodø, og vant bronse i Årets Kokk 2018. Han var også med å vinne Bocuse d’Or Europe 2018.

Skoglund skal selv stå for matlagingen under kampen. 

- Det er fantastisk å ha en så bra kokk med seg på laget, og vi garanterer at dette blir fantastisk mat, forteller Wenberg. 

Skikjendis på banen 
Samarbeid er viktig for Bodø/Glimt og Salten Aqua, og i år har Kobberløpet koblet seg på.

Mona Mosti, daglig leder i Kobberløpet kan fortelle at påmeldingen til nest års løp starter i pausen mellom Bodø/Glimt og Sarpsborg 08. 

- Påmeldingen åpnes i pausen, og den første påmeldingen vil være av en av våre skikjendiser. Hvem det er, vil vi gå ut med om en stund, sier Mostli. 

Årets Kobberløpet har som mål at 2000 skal gå i 2019. 

- Det er 800 mer enn i fjor, sier Mostli. 

Jannike Ramsvik, leder marked og kommunikasjon i Bodø/Glimt, synes det er ekstra artig å samarbeide med Kobberløpet. 

- Det er helt magisk å kanskje kunne bidra til rift om plassene i Kobberløpet. Hvis flere av de som er på Aspmyra den dagen melder seg på, kan det fort bli fullt, forteller hun.

Folkefest 
Under årets laksekamp vil også Fanzone bli mye større enn før. Med underholdning, konkurranser og mange stands. 

 - I tillegg kommer laksetraileren, forteller Wenberg.

Matserveringen vil skje inne på stadion, men Fanzone åpner klokken 16:00, to timer før kamp. 

- Til vanlig er Fanzone rettet mer mot familier og barn, men akkurat under laksekampen blir Fanzone til noe både unge, voksne og eldre kan synes er artig, legger Ramsvik til. 

Bodø/Glimt, Salten Aqua og Kobberløpet ønsker velkommen til årets kamp - Laksekampen!

* Kobberløpet er profileringspartner av Langrenn.com.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut