Fra venstre hovedtrener Ola Kristoffer Tosterud sammen med «utsendte» Katrine Horsberg Lange (NTG Team China), Monika Kørra  (norske juniorlandslaget) og tidligere hovedtrener Erik Bråten (kanadiske landslaget). Foto: Kjelsås Langrenn.

Fra venstre hovedtrener Ola Kristoffer Tosterud sammen med «utsendte» Katrine Horsberg Lange (NTG Team China), Monika Kørra (norske juniorlandslaget) og tidligere hovedtrener Erik Bråten (kanadiske landslaget). Foto: Kjelsås Langrenn.

Trenerfabrikken Kjelsås Langrenn

5 av trenerne i juniorgruppa til Kjelsås har blitt rekruttert til diverse landslag de siste par årene. 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, tre måneder eller ett år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

5 av trenerne i juniorgruppa til Kjelsås har blitt rekruttert til diverse landslag de siste par årene. Det kan de være stolte av.

Kjelsås tar internasjonalt ansvar og har trenere «utsendt» på to kinesiske lag, et islandsk lag inkludert landslaget, det kanadiske landslaget og det norske juniorlandslaget.

På samme måte som Kjelsås fokuserer på å utvikle løpere prioriterer de å utvikle sine trenere. Ett av suksesskriteriene har vært å bygge en god treningskultur og et godt trenerteam.

Kjelsås har i dag 80 trenere hvor de fleste er frivillige foreldretrenere. Fra aldersklassen 15-16 og oppover ansetter de profesjonelle, lønnede trenere. 

I tillegg til å tilrettelegge for erfaringsdeling blant sine trenere har Kjelsås et nært og langvarig samarbeid med noen utvalgte eksterne ressurser som er blant de mest erfarne på sine områder internasjonalt.

 

 

 

Kjelsås Langrenn har over de siste 10 årene bygget opp en av Norges største klubber med inntil 100 aktive i hver av de yngre klassene.

De har de siste sesongene vært den klubben med flest deltakere i Norgescup jr. med ca. 50 deltakere og som samtidig har tatt flest poeng - halvparten av utøverne har tatt poeng.

Kjelsås-trenere på landslag:
* Katrine Horsberg Lange (NTG Team China)
* Monika Kørra  (Norges juniorlandslag)
* Erik Bråten (Canadas landslag)
* Kristian Bjune Sveen (Swix China)
* Tormod Skjerve (Swix Island)

---

Kjelsås Langrenn er samarbeidspartner med Langrenn.com.


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut