Madshus Redline 2.0.

Madshus Redline 2.0.

Madshus Redline 2.0 - Nå kan alle få 100% identiske ski som World Cup-løperne: – Opplevelse, fart og kraftoverføring tatt til nytt nivå

Madshus lanserer en helt ny skimodell som blir tilgjengelig i utvalgte racingbutikker i november - ett år tidligere enn planlagt.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, tre måneder eller ett år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

PRODUKTNYTT

Madshus lanserer en helt ny skimodell som blir tilgjengelig i utvalgte racingbutikker i november. Dette er en tidlig introduksjon og skiene blir så langt produsert i begrenset opplag.

Opprinnelig skulle denne nye modellen lanseres i butikk først til neste sesong, men med det nivået produktet er på i dag velger vi å gjøre det tilgjengelig for alle ett år tidligere enn planlagt.

Skiene er fra og med i dag mulig å forhåndsbestille hos utvalgte racingbutikker i Norge.

Nedenfor er det beskrevet hva som skiller Redline 2.0 mot tidligere modeller, i tillegg til teknisk informasjon.

Samme ski til World Cup og butikk

Produksjonen har akkurat startet og alle ski som leveres til butikk blir produsert sammen med og på lik linje som skiene som blir brukt i World Cup og i langløp.

Dette innebærer at alle nå for første gang får tilgang til 100% identiske ski som brukes av våre utøvere i World Cup.

 

Hva skiller Redline 2.0 mot nåværende Redline – noen viktige forskjeller:

 • Den nye sålen P300 er plukket ut etter tusen-talls tester. Sålen utmerker seg med topp kvalitet på glidegenskaper og har et stort bruksområde – og derfor velger vi å bruke P300 sålen på alle Redline 2.0 modeller, både for klassisk og skøytemodeller. P300 utmerker seg spesielt positivt når snøen er fuktig eller våt.
   
 • Lik såle på de ulike modellene gjør skiene ekstremt fleksible og fungerer derfor på mange ulike fører.

 • Helt ny stivhetskarakter i skiene fordeler kraften bedre fra skyvet og ned i snøen. Den nye utformingen med stivere front og bakende optimaliserer trykkfordelingen og spennkurven. Gjelder både for klassisk og skøytemodeller.
   
 • De nye Redline 2.0 skiene med parallell midtdel og smalere tupp gjør skiene raskere på kant og i motbakke, skiene blir jevnere og flyter bedre både i klassisk og skate.
   
 • Tydeligere forskjell mellom modellenes egenskaper når det gjelder glidsoner, inngang/utgang trykksoner, trykkfordeling mot snøen og spennbue. Gjelder både for klassisk og skøytemodeller.
   
 • Redline 2.0 Classic kommer med Move bindingsplate. Systemet som gir mulighet for å flytte bindingen i fart. Bindingen kan flyttes 48mm i lengderetningen vs. 21mm på vanlig NIS plate. Gjelder klassiske ski, skøyteski benytter fortsatt NIS 7 plate.
   
 • Opplevelsen, farten og kraftoverføringen i skiene er tatt til et nytt og høyere nivå. Dette sammen med den nye P300 sålen sørger for at skienes glidegenskaper er bedre og har et enda bredere bruksområde.

* Informasjon om Madshus nyheter og produkter: madshus.com.

---

Madshus er profileringspartner med Langrenn.com.


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus