Barbro Sætha. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Barbro Sætha. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Uttak Lyn Ski Moseteråsen 2018/2019

Følgende løpere representerer Lyn Ski Moseteråsen i sesongen 2018/2019:

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, tre måneder eller ett år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

Løpere tatt ut til Lyn Ski Moseteråsen for 2018/2019:

Kvinner
Gina Flugstad Øistuen
Barbro Sætha

Menn
Fredrik Bjørnstad Schwencke
Sondre Grønvold
Petter Kaarby
Vegard Vinje
Joakim CK Olsen

LYN SKI Moseteråsen går på med ny sesong, og fortsetter satsingen mot langløp i samarbeid med Moseteråsen og Bull Ski & Kajakk. Stammen i laget er lik som under fjorårssesongen, ledet av Vegard Vinje.

Vi har mistet Joar Thele til Team Ragde, men har fått inn en annen treningsvillig Flekkefjæring på laget. Joakim Olsen vil nok ikke levere resultater på linje med Joar, men vi har fått inn en treningsvillig løper som bidrar positivt på mange måter i gruppa. Det er viktig for oss at en ny løper passer inn både sosialt og at løperens holdningene er i samsvar med LYN SKIs verdier.

Alle løperne på laget driver med andre ting på fulltid. Vi har folk i vanlig jobb, samt en del studenter med på laget. Årets mål blir å utfordre de beste lagene i enkeltrenn, det vil si plassere seg blant de 20-30 beste for gutta og blant de 10-15 beste for jentene.

Gina Flugstad Øistuen
Allroundløper som også har satset noe mot langløp. Leverte sterkt i Vasaloppet i fjor med 23. plass blant kvinnene. Ung løper som kan sikre en del poeng i ungdomskonkurransen.

Barbro Sætha
Barbro har tatt nye steg i sommer, og vi tror hun kan være med å kjempe om topp 10-15 plasseringer i enkelte renn. Med 15. plass i Marcialonga i fjor, samt 13. plass i Vasaloppet for to år siden vet vi at dette er innen rekkevidde.

Fredrik Schwencke
Fredrik er bosatt i Trondheim, men er ekte Lyn-gutt. Leverte gode resultater som juniorløper, og gikk deretter for skistipend i USA. Det siste året har han fokusert mer på langløp.

Sondre Grønvold
En løper med god fysikk, og et kraftig maskineri. Med 48. plass i Vasaloppet og 42. plass i Birken har vi en løper som i år er god for topp 40 i de største rennene i langløpscupen.

Petter Kaarby
Fikk fjorårssesongen delvis ødelagt pga sykdom, men rakk å få med seg 57. plass i Marcialonga og 48. plass i Reistadløpet. Med 46. plass fra Vasaloppet 2017 vet vi at også Petter har mer å gå på frem mot årets sesong.

Vegard Vinje
En løper som har markert seg både i sprint og langløp, men med fokuset dreid mer og mer mot sistnevnte. Med 21. plass i Marcialonga og Vasaloppet, 34. plass i Birkebeineren og 29. plass i Ylläs-Levi fra før kan en topp 20-plassering i årets sesong være innen rekkevidde.

Joakim Olsen
Joakim begynte å gå på ski og trene kondisjon for 2 år siden, men har allerede tatt vanvittige steg, særlig i staking. Beste prestasjon i fjor 70 km fra Ylläs til Levi på 4 timer og 30 minutter. I år ligger lista høyere.

 

Se også
* Uttak til alle landslag, veidekkelag, klubblag etc.


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus