Kari Vikhagen Gjeitnes var best av samtlige norske damer i Vasan 2019. Foto: Modica/NordicFocus.

Kari Vikhagen Gjeitnes var best av samtlige norske damer i Vasan 2019. Foto: Modica/NordicFocus.

Vasaloppet: Plassering Alle Norske Damer 2019

Norske kvinner i Vasaloppet 3. mars 2019 gikk inn til disse plassene:



Norske kvinner i Vasaloppet 3. mars 2019 gikk inn til disse plassene:

Alle norske damer i Vasaloppet 2019 - 90 km klassisk
Sälen til Mora, Sverige - 3. mars 2019

Se også: Alle norske menn

Plass blant norske - Plass i Vasan - Navn - Startnr. -  Klasse - Tid

1   4.Vikhagen Gjeitnes, Kari 521 NOR D21 - 05:02:14+00:00
2   6.Slind, Astrid Øyre 502 NOR D21 - 05:06:00+03:46
3   10.Kveli, Laila 507 NOR D21 - 05:15:39+13:25
4   11.Sorum Gangso, Marie Renee 525 NOR D21 - 05:15:50+13:36
5   13.Saetha, Barbro 513 NOR D21 - 05:21:38+19:24
6   14.Hagavold, Elin 535 NOR D35 - 05:33:31+31:17
7   17.Karset, Marthe Kristine Hafsahl 529 NOR D21 - 05:38:19+36:05
8   22.Dahl, Ingeborg 528 NOR D21 - 05:45:46+43:32
9   24.Bratlie, Ingvild 19872 NOR D21NTNUI 05:50:45+48:31
10   25.Myresth, Merete 517 NOR D21 - 05:51:26+49:12
11   26.Thomasgaard, Maren 17119 NOR D21 - 05:51:54+49:40
12   28.Engeseth, Marit 18945 NOR D35 - 05:54:46+52:32
13   29.Belsby, Anne Maren 17122 NOR D21 - 05:55:20+53:06
14   38.Jensen, Anna 534 NOR D21 - 06:08:56+01:06:42
15   54.Lie, Camilla 518 NOR D21 - 06:29:52+01:27:38
16   61.Karlsen, Marte Lise 19015 NOR D40Byåsen il 06:42:38+01:40:24
17   80.Østensen, Siri 19457 NOR D21 - 06:55:29+01:53:15
18   82.Bruun Lien, Marianne 17113 NOR D45 - 06:57:15+01:55:01
19   96.Meland, Kari 18948 NOR D21 - 07:07:23+02:05:09
20   100.Bryn, Elise 19875 NOR D21 - 07:11:37+02:09:23
21   103.Larsen, Ina Gerhardsen 17114 NOR D21 - 07:12:55+02:10:41
22   122.Tryggestad, Iren 17115 NOR D55 - 07:24:27+02:22:13
23   125.Sørumshaugen, Ingrid 19659 NOR D21 - 07:25:27+02:23:13
24   135.Bråten, Wenche Svendby 19632 NOR D50 - 07:28:44+02:26:30
25   138.Falnes, Torhill Gysland 19373 NOR D55 - 07:30:30+02:28:16
26   142.Solvi, Jorunn  NOR Dbø 19347 NOR D50 - 07:33:25+02:31:11
27   157.Nesse, Brit-Anne 17121 NOR D50 - 07:37:39+02:35:25
28   168.Heskestad, Britt 17120 NOR D55 - 07:40:56+02:38:42
29   170.Land, Ann Kristin 19680 NOR D50 - 07:41:34+02:39:20
30   202.Lidsheim, Kine 19769 NOR D40 - 07:50:53+02:48:39
31   209.Halvorsen, Marte Helene 19436 NOR D21 - 07:55:29+02:53:15
32   216.Rasch, Wenche 17112 NOR D55 - 07:57:37+02:55:23
33   228.Naess, Anne Kristine 19535 NOR D45 - 08:01:15+02:59:01
34   229.Beddari, Kaisa 18868 NOR D21 - 08:01:32+02:59:18
35   233.Abelsen, Trude 17111 NOR D45 - 08:02:27+03:00:13
36   241.Røsvoll, Astrid 19284 NOR D21 - 08:03:07+03:00:53
37   254.Hassel, Christine 19531 NOR D40 - 08:05:05+03:02:51
38   258.Kittelsen, Kari 17038 NOR D40 - 08:05:40+03:03:26
39   267.Moen, Kristin 19750 NOR D50 - 08:08:38+03:06:24
40   322.Storhaug, Liv Ragnhild 19617 NOR D50 - 08:24:44+03:22:30
41   350.Håskjold Eide, Monica 17035 NOR D45Otta 08:32:22+03:30:08
42   396.Rastad, Linn 19314 NOR D21 - 08:40:48+03:38:34
43   412.Olsson, Eva Hagen 19679 NOR D50 - 08:44:06+03:41:52
44   426.Franck-Nielsen, Karin 19237 NOR D40 - 08:46:15+03:44:01
45   441.Sørumshaugen, Tone 19806 NOR D50 - 08:50:00+03:47:46
46   469.Hjorthaug, Hanne Sagsveen 19647 NOR D40 - 08:55:08+03:52:54
47   481.Heskestad, Ane Ingeborg 17117 NOR D40 - 08:57:42+03:55:28
48   492.Rabliås, Aud 19198 NOR D60 - 08:58:56+03:56:42
49   503.Meløy, Marit 19765 NOR D40 - 09:00:05+03:57:51
50   562.Feragen, Maren 19455 NOR D21 - 09:10:53+04:08:39
51   569.Bø, Ida 19348 NOR D21 - 09:11:36+04:09:22
52   656.Hopstock, Laila 19173 NOR D40 - 09:25:30+04:23:16
53   741.Hvarnes, Marian 19622 NOR D45 - 09:39:20+04:37:06
54   742.Roe, Ingeborg 17909 NOR D70 - 09:39:58+04:37:44
55   748.Budahl, Randi 19955 NOR D50 - 09:41:25+04:39:11
56   806.Ravik, Åsa 19790 NOR D55 - 09:50:34+04:48:20
57   878.Gjerlaug, Anna Lovisa 19923 NOR D21 - 09:59:07+04:56:53
58   899.Öiseth, Trine 19898 NOR D55 - 10:00:29+04:58:15
59   929.Strøm, Johanne 19345 NOR D21 - 10:04:42+05:02:28
60   943.Aune Jørgensen, Hege Kristin 19212 NOR D45 - 10:06:29+05:04:15
61   968.Kildahl, Bjørg Guri 17633 NOR D70 - 10:11:33+05:09:19
62   1016.Lillevik, Tove 19032 NOR D50 - 10:19:16+05:17:02
63   1055.Lindholm, Kari 18220 NOR D55 - 10:25:01+05:22:47
64   1257.Jørgensen, Julie Moe 18165 NOR D21 - 10:53:22+05:51:08
65   1291.Stenersen, Hege 19401 NOR D50 - 10:58:33+05:56:19
66   1307.Svendson Borgen, Monica 17301 NOR D45 - 11:00:28+05:58:14
67   1318.Bråthen, Anita 17700 NOR D45 - 11:02:06+05:59:52
68   1354.Sandven, Karin Eliassen 18504 NOR D35 - 11:08:00+06:05:46
69   1390.Haugen, Jeanette 19634 NOR D45 - 11:14:16+06:12:02
70   1392.Bergström, Gunn Marit 17037 NOR D45 - 11:14:53+06:12:39
71   1401.Kittelsen, Hege 19469 NOR D21HELP Forsikring 11:15:19+06:13:05
72   1402.Nilsen, Janne 19470 NOR D35 - 11:15:19+06:13:05
73   1426.Roderick, Beate 17317 NOR D40 - 11:17:41+06:15:27
74   1489.Andreassen, Nina 19603 NOR D45 - 11:27:30+06:25:16
75   1564.Gladh, Astrid 18899 NOR D45Hotagens Sportsclub 11:34:43+06:32:29
76   1578.Nipen, Marit 19926 NOR D60Sälens IF 11:36:04+06:33:50
77   1639.Fjellheim, Hege 19743 NOR D55 - 11:41:20+06:39:06
78   1665.Strand, Helle 19774 NOR D21 - 11:44:54+06:42:40
79   1741.Rudhag, Henriette 18136 NOR D50Göteborgs SK 11:53:23+06:51:09
80   1771.From, Susanne 19730 NOR D50Hattfjelldal il 12:00:33+06:58:19
81   1775.Kristoffersen, Mona 18169 NOR D50 - 12:01:05+06:58:51

Andre Vasa-resultater 2019 i egne oppslag
* Kun eliteløpere (Visma Ski Classics)Kvinner Elite - Menn Elite - Alle klasser
* Kun norske løpere: Kvinner - Menn
* Mellomtider: Smågan - Mångsboderna - Risberg - Evertsberg - Oxberg - Hökberg - Eldris



* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +