Resultater Rett til værs 2019



Resultater Rett til værs - 4,1 km og 374 høydemeter
Oslo - 4. juni 2019

Arrangementstype: Friidrett, mosjonsløp, motbakkeløp

Kvinner

Plass Navn Klubb                  Tid
1 Flaatten,Ida Sk Vidar 24:32 +00:00
2 Riseth,Kristin Oslostudentenes IK - friidrett 24:42 +00:10
3 VALA,Marit Bøler IF 25:00 +00:28
4 Hoelsveen,Malin Raufoss IL Friidrett 25:03 +00:31
5 Haverstad,Maren OSI 26:30 +01:58
6 Berge,Ingrid Tyrving IL 27:27 +02:55
7 Eileraas,Karin Hammervold Klatremusene 29:17 +04:45
8 Rehn,Sarah Vidar Sportsklubb 29:34 +05:02
9 Jacobsen,Selma Bekkelaget SK 29:39 +05:07
10 Liland Fredriksen,Marit Stokmarknes IL 31:19 +06:47
11 Pustelnik,Karolina Norrøna 31:45 +07:13
12 Hem Olsen,Elin-Kristin Tyrving IL 32:12 +07:40
13 Hinze,Tonje Isirubben 32:15 +07:43
14 Skeie,Helene Fossum/ Raske Damer 32:27 +07:55
15 Tverfjell,Solgunn Sp.kl Rye 32:33 +08:01
16 Næss-Ulseth,Selma Team Milslukern - Driv trening 32:37 +08:05
17 Wendelbo,Kristin Steigedal Wener AS 32:50 +08:18
18 Landstad,Kari Ståledotter Millimeteren rett til værs! 32:58 +08:26
19 Lystad,Liv B. Jegteberg Sportsklubben Vidar 33:21 +08:49
20 Gjelsvik,Hilde Privat 34:24 +09:52
21 Hoelsveen,Elisabeth Eina SK 34:25 +09:53
22 Austefjord,Synnøve Wiger Rambøll BIL 35:10 +10:38
23 Engebretsen,Lena Privat 35:52 +11:20
24 Bystrøm,Malene The Bystrøms 36:19 +11:47
25 Kullerud,Hege Sarpsborg IL 37:24 +12:52
26 Reppen,Karoline England Rambøll AS 42:25 +17:53
27 Haukeland,Eva FemiRUN 43:02 +18:30
28 Kanedal,Siri Vaggen Stovnerkameratene 53:44 +29:12

Menn

Plass Navn Klubb                  Tid
1 Gramstad,Eirik Sk Vidar 20:09 +00:00
2 Sundby,Øyvind Heiberg IK Tjalve 20:21 +00:12
3 Aashaug,Kristoffer Nittedal Banquet Racers 21:15 +01:06
4 Hisdal,Erling IK Tjalve 21:32 +01:23
5 Moen,Mathias OSI 21:38 +01:29
6 Sedeniussen,Magnus Gjelleråsen If Ski 21:56 +01:47
7 Hjelle,Rune OSI 21:57 +01:48
8 Ogier,Paul OSI / NAKED RUNNING 22:02 +01:53
9 Kullerud,Pål Asbjørn Sarpsborg IL 22:53 +02:44
10 Thorvik,Elia Sportsklubben Vidar 23:10 +03:01
11 Høvde,Torbjørn Norrøna BIL 23:22 +03:13
12 Hoelsveen,Mathias Raufoss IL Friidrett 23:34 +03:25
13 Sandvold,Sverre Turter Nydalens SK / Creuna 23:59 +03:50
14 ?uligoj,Jure Slovenia 24:03 +03:54
15 Svendsen,Jo Vemund Sagene Bingo 24:12 +04:03
16 Wettergreen,Morten Obligo Real Estate 24:19 +04:10
17 Jevne,Jørgen Nederlaget 24:22 +04:13
18 Hoelsveen,Jonas Raufoss IL Friidrett 25:29 +05:20
19 Dykesteen,Per Arild 92445001 25:32 +05:23
20 Hornnes,Bjørnar Vik IL 25:36 +05:27
21 Indby,Ivar AutoGlove.no 25:43 +05:34
22 Opland,Torleiv kOLL 26:02 +05:53
23 Rehn,Christen Heming 26:35 +06:26
24 Eigeland,Arne Rye 26:36 +06:27
25 Bystrøm,Øivind Kolbotn SK 26:57 +06:48
26 Nilsen,Jørn Espen Privat 27:00 +06:51
27 Steinsholt,Halvor Team Sportsmanden 27:13 +07:04
28 Berget,Eivind Gol IL / Sweco 27:31 +07:22
29 Vassli,Øyvind Privat 27:38 +07:29
30 Fuller,John BUL 28:32 +08:23
31 Ahlbom,Petter XXL 28:38 +08:29
32 Trier,Øivind OSI Langrenn 28:46 +08:37
33 Le Ferrec,Gildwen Sky Blazers 29:03 +08:54
34 Rachlew,Cato Conecto 29:07 +08:58
35 Ore,Thomas DNO ASA 29:17 +09:08
36 Ahlbom,Morten Wicked Wednesday 29:19 +09:10
37 Ringhus,Anders Bø milers 29:20 +09:11
38 Hoaas,Lars Martin Privat 29:51 +09:42
39 Rommen,Fredrik Isirubben 30:17 +10:08
40 Madsen,Ingar Sp.kl. Rye 32:12 +12:03
41 Haram,Are Hegnar Media 32:21 +12:12
42 Hyvang,Jørgen Lyn ski 32:23 +12:14
43 Hallås,Sten NAV HMS O/A 33:27 +13:18
44 Bäck,Lars-Göran Fagforbundet 34:11 +14:02
45 Gudevold,Anders XXL FIN BIL 34:25 +14:16
46 Kolstad,Arnfinn Flatlandet fjell og motbakkela 37:11 +17:02
47 Kanedal,Lars Vaggen Stovnerkameratene 53:54 +33:45


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +