-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Lysebotn Opp| BLINK (alle renn)| Andre konkurranser

USIKKER FREMTID FOR NORGES NEST ELDSTE TURRENN - ARRANGERES IKKE I 2020

Startet opp i 1934.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

IKKE NOE RENSFJELLRENN I 2020

Midt-Norges eldste turrenn, Norges nest eldste, Rensfjellrennet, er blitt arrangert mer eller mindre sammenhengende fra 1934 og fram til 2019.

Rennet ble i 2015 vedtatt nedlagt i sin daværende form som var mellom Støren og Vikvarvet. 

Men etter mange henvendelser fra skimiljøet, og først og fremst fra entusiastiske skiløpere, besluttet Vikvarvet idrettslag å arrangere Rensfjellrennet i ei rundløype i Vikvarvet.   

I 2017 bestemte Vikvarvet idrettslag seg for å prøve med ny løypetrase og nye løypelengder for Rensfjellrennet. Dette for å prøve å øke deltakerantallet for rennet som de siste årene har vært svært nedadgående.

Samtidig ble det og bestemt at dette skulle være en prøveperiode på 3 år, og at det etter disse årene skulle være en evaluering om rennets videre fremtid.

Etter rennet i 2019 har det vist seg at deltakerantallet ikke har økt, og hadde det ikke vært for trofaste og gode sponsorer, ville rennet gått med store underskudd. Med bakgrunn i dette har nå styret i Vikvarvet idrettslag bestemt at det ikke blir noe Rensfjellrenn i 2020.

Det er ikke tatt stilling til rennets videre framtid.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus