Resultater: SKIRENN (snø): Tjuvstarten| RULLESKI: KS Rulleskirenn| Øvrige ligger mellom nyhet nr. 4 og 5| SKIPLUKKER'N SVARER
Lagbilde av Lager 157 Ski Team fra vinteren 2020. Teamfoto.

Lagbilde av Lager 157 Ski Team fra vinteren 2020. Teamfoto.

UTTAK: Lager 157 Ski Team 2020/2021

Dette er utøverne som skal gå for Lager 157 Ski Team i sesongen 2020/2021.

Tips en venn  Skriv ut

Dette er utøverne som skal gå for Lager 157 Ski Team i sesongen 2020/2021.

KVINNER

Britta Johansson Norgren

Elin Mohlin

Karolina Hedenström

---

MENN

Anton Karlsson

Marcus Johansson

Øyvind Moen Fjeld

Andreas Holmberg

Emil Persson

Stefan Palm

---

SPORTSSJEF

 Anton Järnberg

---

Lager 157 Ski Teams går in i sin sjunde säsong i Visma Ski Classics. Återigen med Lager 157 som huvudsponsor och för första gången med en ungdomsåkare på damsidan.

Det har blivit en ovanligt långt uppehåll men nu är vi redo att dra igång och börja förbereda oss inför nästa säsong, säger Lager 157 Ski Teams Sportchef Anton Järnberg.

Förra säsongen var en framgångsrik sådan för teamet. Britta Johansson Norgren vann sin femte raka totalseger i Visma Ski Classics och dessutom vann man för första gången tävlingar på herrsidan genom Emil Persson i både Livigno och i Seefeld. Lägg därtill Marcus Johanssons två tredjeplatser i Seefeld och Toblach.

– När det gäller förra säsongen så tog vi verkligen ett steg och nu vill vi fortsätta vårt arbete och utvecklas vidare, berättar Järnberg.

Inför den kommande säsongen fortsätter laget med samma grupp åkare som grund men har även valt att förstärka på ungdomssidan med förstaårssenioren Karolina Hedenström.

Vi har hela tiden velat ha kvar samma stomme som tidigare, vi får tillbaka Anton Karlsson som blir nästan som ett nyförvärv plus att Karolina kommer in som ungdomsåkare. Det är en rekrytering för framtiden men tanken är att hon redan i vinter kommer att synas i Visma Ski Classic, säger Järnberg.

Laget planerar att ha läger en gång i månaden under sommar och höst. Första gången kommer att bli i Ulricehamn i början av maj.

Se også: Alle øvrige uttak til lag og landslag


* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut