SKIPLUKKER'N SVARER| Resultater er under nyhet nr 4
Martin Galleberg er sommeren 2020 ansatt i Salomon som XC Racing Specialist. Foto: Salomon / Amer Sports.

Martin Galleberg er sommeren 2020 ansatt i Salomon som XC Racing Specialist. Foto: Salomon / Amer Sports.

NYTT OM FOLK: Salomon har ansatt ny XC Racing Specialist

– Timingen er meget bra da Martin kommer inn i et team som opplever stor pågang

Tips en venn  Skriv ut

PRODUTKNYTT

Martin Galleberg begynner i Salomon Norge som ny XC Racing Specialist.   

Salomon Norge ønsket å rekruttere en dedikert, lidenskapelig, strukturert og erfaren person fra skimiljøet i Norge som skulle være merkevarens ansikt utad.

– Vi er veldig glade for å ha funnet den personen og offentligjøre at Martin Galleberg skal lede Salomon XC Racing i Norge med oppstart 1. oktober 2020, sier Global Commercial Manager i Salomon, Bård Bakke.

Martin har mange års erfaring fra racing service og skimiljøet i Norge, blant annet for Madshus, Alpina, Rode, KV+ og Norges Skiforbund i Nordland og Oppland.

Oppgavene blir å hjelpe Salomon-løpere med skiplukk, valg av slip, skitesting, støveltilpasning og oppfølging, samt rekruttere nye løpere til teamet.

– Timingen er meget bra da Martin kommer inn i et team som opplever stor pågang fra løpere og vekst med spesialbutikker både i Norge og internasjonalt. Med denne nyansettelsen vil vi ta et yttereligere steg i Norge, avslutter Bård Bakke.

– Jeg er ekstremt stolt og ydmyk over å få denne muligheten. Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Salomon familien, og ta fatt på mange spennende oppgaver i årene som kommer sammen med resten av teamet og alle utøverne, sier Martin om sine nye utfordringer i Salomon Norge. 

---

* Salomon er profileringspartner av Langrenn.com


* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus