RESULTATER: Rulleskirenn Fredrikstad| Rulleskirenn Hovden| Hytteplanmila Rekordjakta| Helgens øvrige mellom nyhet nr. 4 og 5| SKIPLUKKER'N SVARER
Eirik Torbjørnsen, daglig leder i Birken, og til høyre Bård Bakke som er Global Commercial Manager Salomon XC. Foto: Salomon Norge.

Eirik Torbjørnsen, daglig leder i Birken, og til høyre Bård Bakke som er Global Commercial Manager Salomon XC. Foto: Salomon Norge.

SALOMON OG BIRKEN INNGÅR FREMTIDSRETTET PARTNERSKAP

– Vi har lenge sett at Salomon har vært offensive og fått en sterk posisjon

Tips en venn  Skriv ut

Salomon og Birken har i dag signert en samarbeidsavtale som strekker seg til 2025.

– Vi er veldige glade for å inngå et samarbeid med Birken skifestival, dette er noe vi har ønsket oss lenge.  

– Vår hensikt med denne avtalen er å inspirere flere til å gå på langrenn, skape mer synlighet og oppmerksomhet samt styrke relasjoner med distribusjonskanalene våre, sier Bård Bakke, Global Commercial Manager.

Birken ønsker samarbeidspartnere som er offensive

Birken AS ønsker samarbeidspartnere som har verdier, visjoner, mål og offensive planer som kan bidra til at Birken Skifestival er den som tilbyr utfordringer og opplevelser for alle.

– Vi har lenge sett at Salomon har vært offensive og fått en sterk posisjon på det norske langrennsmarkedet.

– Salomon har solide planer for videre vekst i samarbeid med Birken skifestival og vi gleder oss til å være en del av den reisen, sier Terje Lund Olsen, Sponsor- og markedsansvarlig. 

– Sammen har vi som hovedmål å senke terskelen for å gå på ski og bidra til at flest mulig har lyst til å delta på et av festivalens mange skirenn, avslutter Bård Bakke.

---

* Salomon er profileringspartner av Langrenn.com


* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus