RESULTATER: Rulleskirenn Fredrikstad| Rulleskirenn Hovden| Hytteplanmila Rekordjakta| Helgens øvrige mellom nyhet nr. 4 og 5| SKIPLUKKER'N SVARER
Johannes Høstflot Klæbo på førsteplass, Pål Trøan Aune på andreplass og Mårten Soleng Skinstad på tredjeplass under årets Coop Trysil Rulleskisprint. Foto: Jonas Sjögren / Trysil.

Johannes Høsflot Klæbo på førsteplass, Pål Trøan Aune på andreplass og Mårten Soleng Skinstad på tredjeplass under årets Coop Trysil Rulleskisprint. Foto: Jonas Sjögren / Trysil.

KLÆBO-SEIER I COOP TRYSIL RULLESKISPRINT

Tips en venn  Skriv ut

Tirsdag kveld var en rekke langrennstopper samlet til dyst under årets Coop Trysil Rulleskisprint.

Det ble en overlegen seier til Johannes Høstflot Klæbo over tidligere vinner Pål Trøan Aune. 

Det ble rulleskisprint i Trysil i år også for niende år på rad, men uten den store publikumsfesten som arrangementet er kjent for. Sprinten ble i år avholdt på Trysilfjell Arena, med en sprintstrekning på 300 meter.

Som vanlig stod de beste langrennsløperne i Norge på startstreken.

Johannes Høsflot Klæbo, Simen Hegstad Krüger, Hans Christer Holund, Stian Berg og Pål Trøan Aune var alle mulige vinnerkandidater.

Det var til slutt Aune og Klæbo som stod igjen på finalestreken, og Klæbo gikk først i mål med god margin.

– Det var veldig fint å være her i Trysil i dag og så bra at de fikk arrangert denne rulleskisprinten, sa en fornøyd Johannes Høsflot Klæbo etter målgang.

– Det er alltid gøy å konkurrere mot Pål. Han er sterk.

Pål Trøan Aune stivnet i finaleheatet
Aune stivnet i finalen og hadde ingen ting å stille opp med mot en knallsterk Klæbo.

– Det ble for hardt i dag. Men det var fint å gå her på arenaen, til tross for at det ble sprint uten publikum. Det er jo et mye jevnere og bedre underlag her enn nede i sentrum, sa Pål Trøan Aune.

Arrangør Svein Skarpmo i Hallo Trysil var godt fornøyd med arrangementet, til tross for at han måtte kjøre arrangementet uten publikum.

– Dette er jo et veldig publikumsvennlig arrangement, men når situasjonen er slik den er så får vi gjøre det beste ut av det, sier Skarpmo.

– Neste år er det tiårsjubileum, og da håper jeg at vi kan fylle sentrum med folk igjen og kjøre den beste rulleskisprinten vi har gjort.

Klæbo på snø i Trysil
Trysil hadde for anledning hentet frem litt lagret snø fra i fjor, som utøverne fikk kjenne på.

Denne snøen skal snart legges på arenaen og 24. oktober er det duket for åpning på årets langrennssesong i Trysil.

Klæbo var tydelig på at denne type satsing er viktig for langrennssporten. 

– Jeg har stor sans for tidligsnø. Jeg tror det er viktig både for oss utøvere å få noen timer på snø før første renn for sesongen, og ikke minst for rekrutteringen i skisporten, sa Klæbo i forkant av rulleskisprinten i Trysil. 

Resultater følger nedenfor bildet (legg skjermen dersom hele bildet ikke vises

Trysil hentet frem litt lagret snø fra forrige vinter i forbindelse med Coop Trysil Rulleskisprint 2020. Snøen legges snart på arenaen og 24. oktober er det duket for åpning på årets langrennssesong i Trysil. Foto: Gro Kveldro Bruksås / Trysil.
Trysil hentet frem litt lagret snø fra forrige vinter i forbindelse med Coop Trysil Rulleskisprint 2020. Snøen legges snart på arenaen og 24. oktober er det duket for åpning på årets langrennssesong i Trysil. Foto: Gro Kveldro Bruksås / Trysil.

---

COOP TRYSIL RULLESKISPRINT

22. september 2020

Trysil - Innlandet

MENN (ingen dameklasse)

1. Johannes Høsflot Klæbo

2. Pål Trøan Aune

3. Mårten Soleng Skinstad

* Komplette resultater


* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus