800 SPESIALARTIKLER (klikk)

RESULTATER - VC Ruka: SØN: Totalt 3 av 3 etapper og dagens etp-tider på 10/15 km: Kvinner- Menn| LØR: 10/15 km: Kvinner- Menn| FRE: Sprint: Finale: Kvinner- Menn| Øvrige mellom nyhet nr. 4 og 5
Intenst arbeid pågår for fullt med tanke på utkjøring av snø og etablering av løyper til Beitosprinten og andre aktiviteter ved Beitostølen. Foto: Øystre Slidre IL.

Intenst arbeid pågår for fullt med tanke på utkjøring av snø og etablering av løyper til Beitosprinten og andre aktiviteter ved Beitostølen. Foto: Øystre Slidre IL.

ALL SNØ UTKJØRT I ETTERMIDDAG: 17 maskiner i arbeid for å klargjøre løyper til Beitosprinten

– Siden mandag morgen har utstyret gått 12 timer hver dag.

Tips en venn  Skriv ut

Erik Østli og Kjell Berge Melbybråten kommer til Langrenn.com's lesere med en liten oppdatering fra snøutkjøring på Beitostølen;

17 maskiner i arbeid for å klargjøre løyper til Beitosprinten

Gravere, hjullastere, lastebiler, traktorer med henger og tråkkemaskiner - 17 i tallet, er utstyret som skal til for å klargjøre 5 km konkurranseløyper til årets Beitosprint 20.-22.november 2020.

Siden mandag morgen har utstyret gått 12 timer hver dag og i løpet av ettermiddagen i dag er all snøen kjørt ut.

Torsdagen brukes til preparering og på fredag ønsker vi alle skiløpere velkommen til sesongens første skiturer.

Allerede førstkommende mandag melder alle skiskytterlandslagene både for senior og junior sin ankomst for sesongens første samling på norsk snø.

Totalprosjektet fra vi starter produksjonen i januar til vi kjører snøen ut i løypene i oktober har en kostnadsramme på 1,2 mill hvor Øystre Slidre kommune, turistnæringen på Beitostølen og Beitostølen Stadion AS finansierer hver sin tredjedel i dette årvisse prosjektet.


* Beitosprinten - Nasjonal åpning: Program| TV-tider| Værvarsel| Smøretips| Startlister| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse