RESULTATER: Ski-NM: Tirsdag: 10/15 km: Kvinner- Menn| 800 FAGARTIKLER| SKIPLUKKER'N SVARER| TOPPTRENT SVARER: SVAR 1| SVAR 2| SVAR 3
Calle Halfvarsson. Foto: Modica/NordicFocus.

Calle Halfvarsson. Foto: Modica/NordicFocus.

NORTHUG OG HALFVARSSON UTVIDER PARTNERSKAPET

– Petter er fortsatt en djevel

Petter Northugs erkerival Calle Halfvarsson utvider sitt samarbeid.

Tips en venn  Skriv ut

Calle Halfvarsson utvider samarbeid med Northug

Petter Northugs erkerival Calle Halfvarsson utvider sitt samarbeid med merkevaren Northug til å gjelde klær i tillegg til sportsbriller.

Tidligere i høst lanserte Northug egen kleskolleksjon, etter å ha hatt stor suksess med sportsbriller. Allerede høsten 2019 inngikk Northug og Halfvarsson en personlig avtale om sportsbriller, og nå utvides avtalen til også å gjelde kleskolleksjonen.

– Da vi inngikk den første avtalen sa jeg at jeg hadde inngått avtale med djevelen. Denne gangen må jeg si at den viktigste grunnen er at Northug har djevelsk bra produkter. For meg er det viktig med produkter som bidrar til å skape en best mulig treningshverdag, og det får jeg med Northug, sier Halfvarsson.

God ambassadør
Calle Halfvarsson har vært en av de viktigste svenske skiprofilene siden han slo igjennom internasjonalt i 2011, og er fremdeles landslagsløper for Sverige. For oss nordmenn forbindes han mest med de mange vennskapelige oppgjørene mellom Petter Northug og han selv.

– Hat/elsk-forholdet mellom Petter og Calle har gitt han en spesiell plass også hos det norske folk. I tillegg er Calle fremdeles en fantastisk god skiløper vi tror fremdeles har mye å utrette i skisporet. Derfor har det vært opplagt for oss at Calle hører hjemme i Team Northug og vil være en god ambassadør for oss, sier daglig leder i Brand Assist selskapet som utvikler, markedsfører og selger merkevaren Northug, Jon Inge Gullikstad.

Personlig avtale
Avtalen på klær mellom Northug og Halfvarsson er en personlig avtale. I landslagssammenheng må Halfvarsson forholde seg til det svenske skiforbundets avtaler, men privat har han altså valgt Northug. Det gjør at han blant annet vil bli å se i Northugtrikot i det svenske mesterskapet, i tillegg til det internasjonale Bruksvallsloppet og i treningssammenheng.

– Vi er en merkevare med sterkt nordisk fokus. Å være godt representert i Sverige er derfor en del av strategien, og avtalene med utøvere som Calle Halfvarsson og Frida Karlsson på briller er svært viktige for oss, sier han.

Savner Petter i sporet
Halfvarsson har trent godt, og er forventningsfull foran årets sesong. Men han skulle gjerne hatt Petter Northug som konkurrent igjen.

– Petter er fortsatt en djevel, men først og fremst en god venn. Jeg skulle gjerne hatt han bak meg i sporet denne sesongen. Jeg vet han trener godt, så kanskje finner vi en mulighet hvor jeg kan vinne over han i fremtiden, avslutter Halfvarsson smilende. 


* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse