RESULTATER: Ski-NM: Tirsdag: 10/15 km: Kvinner- Menn| Mandag: 5/10 km: Kvinner- Menn| Søndag: 15/30 km: Kvinner- Menn| Øvrige mellom nyhet 4 og 5| Snarvei begivenheter mellom nyhet 2 og 3| 800 FAGARTIKLER| SKIPLUKKER'N SVARER| TOPPTRENT SVARER: SVAR 1| SVAR 2| SVAR 3

STARTLISTE: GRAVSETRENNET 2020

Denne adventshelgen er preget av en rekke avlyste renn av ulike årsaker, men Gravsetrennet går nesten som planlagt.

Tips en venn  Skriv ut

Denne adventshelgen er preget av en rekke avlyste renn av ulike årsaker, men Gravsetrennet går nesten som planlagt.

Dessverre opplever ØTS-rennet i Karidalen på Toten mangel på snø og avlyser av den grunn. Tour de Reisa er "nede for telling" av samme årsak grunnet for lite av det hvite gullet ved Saga Skistadion i Nordreisa.

Meråkerrennet har også måtte avlyse. For dem er det kommuneoverlegen som har satt stopp av frykt for korona og Covid-19.

Men i Hemsedal blir det skirenn, Gravsetrennet 2020 står for tur, dog ikke helt som normalt. For det er et smittevernsregime som gjennomsyrer arrangementet. Dette er i grove trekk hvordan de driftige ildsjelene gjør det for å kunne gjennomføre arrangementet:

– De som er påmeldt, men som ikke er på startlista over, har vi dessverre ikke mulighet til å tilby plass. Vi er pålagt mange begrensninger for å kunne gjennomføre, inkludert et maks tak på antall deltagere, og som tidligere meddelt var det en sjanse for at ikke alle fikk plass.

– Tilbud om plass er basert på tidligere kommuniserte prioriteringskriterier. De som ikke har fått plass i rennet, vil bli tilskrevet på epost som er oppgitt ifm. registrering i Min Idrett, og vil få full refusjon av betalt startavgift.

– Den enkelte deltager og ledsager må vurdere hvorvidt de kan delta på arrangementet utifra dagsform. Det er viktig at alle tilstede er friske, ikke har symptomer eller er i karantene. 

Så mange som 221 navn har fått plass i startlista, blant disse relativt fyldige klasser både for barn, ungdom og juniorer, samt også noen seniorer.

Så dermed kan sesongen for alvor ta til også for andre løpere enn de som er blant de heldige utvalgte som allerede gikk nasjonal åpning på Beitostølen for et par uker siden og som var på verdenscupstarten i Ruka forrige helg, eller er en del av norgescupåpningen som tok til i Natrudstilen i går. 

LENKER

* Startliste til Gravsetrennet

* Resultatlister fra Gravsetrennet kommer ut her


* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse