remi1_75x88

Andersen håper på flere sjanser

Remi Andersen hadde et meget vanskelig utgangspunkt på lørdagens fellesstart i Ramsau, og var rimelig fornøyd med sitt eget løp.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
- Jeg startet helt bak i 12. rekke og hadde dermed ikke noe godt utgangspunkt. Føret var slik at det ble tøft å gå forbi. I den første bakken ble jeg stående i 45 sekunder å bare klø meg i godet på grunn av at det var så trang, sier Remi Andersen.

Han startet nesten helt bakerst av de 99 løperne som stilte til start, og endte som nummer 43 i mål.

- Jeg er egentlig godt fornøyd med løpet mitt og syntes at det gikk bra. Jeg var mentalt forberedt på at det kom til å bli tungt å avansere så langt fram, så målet var å ta igjen så mange som mulig. Det syntes jeg gikk greit. Jeg syntes formen virker bra og det er morsomt å gå skirenn for tiden. Det kostet en del krefter å gå forbi i de bratte bakkene i Ramsau. Det var fiktig nysnø som la seg, så det ble korridorer man gikk i, så man måtte virkelig ta i for å komme seg forbi, sier han.

I hele år har han hatt som mål å få gå verdenscupløp i skøyting. Det vil han selvsagt fortsatt, og neste sjanse er 15-kilometeren i Nove Mesto i midten av januar.

Nove Mesto er en plass han sitter igjen med både gode og dårlige minner fra.

- For tre år siden gikk jeg inn til det som fortsatt er min beste plassering i verdenscupen der, nemlig 15. plass. For to år siden var jeg uheldig og falt på isen foran løpet og brakk ankelen. Så jeg håper at alle gode ting er tre for min del, sier Andersen.

 


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut