WC Lillehammer: Program| WC Ruka: Resultater| NC Gålå: Resultater| IBU WC Østersund: Program| Resultater| Øvrige resultater nedenfor nyhet 4| Helgens TV-program| Sesonginformasjonen 2021/22| Langrenn Pluss| Uttak landslag og team| Podkast - Ski(d)nytt med Elin & Øyvind
Ane Appelkvist Stenseth. Foto: NSF

Ane Appelkvist Stenseth. Foto: NSF

Ane Appelkvist Stenseth: – Jeg holdt i hvert fall lenger enn jeg har pleid å gjøre

Sprintkanonen fikk en opptur på 10km på Beito, første renn i sesongåpningen

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

– Det gikk bra i åtte kilometer, og tungt i 2 kilometer, men jeg holdt i hvert fall lenger enn jeg har pleid å gjøre tidligere, sier Appelkvist Stenseth til Langrenn.com etter 30.plassen på 10 kilometer klassisk under sesongåpningen på Beitostølen lørdag formiddag.  

Appelkvist Stenseth er en av sprinterne som gjerne skulle ha sesongåpnet med sprint i går. Hun er allerede tatt ut til verdenscupåpningen i Ruka i Finland neste helg, men hadde håpet å få en skikkelig gjennomkjøring i sprint denne helga i den øvelsen som er hennes sterkeste. 

Tidligere har Appelkvist Stenseth gjerne vært knallsterk i prologen men så slitt med å hevde seg like bra i finalen. Det er noe hun har jobbet hardt med inn mot sesongen, og var spent på å se om det har gitt de utslagene hun håper. 

– Jeg har et håp om at jeg skal være sterkere i heatene nå. Jeg har ofte glemt å drikke og hatt lett for gått litt tom, for det er lange dager og man trenger mye næring. nå har jeg jobbet med å lage meg gode vaner slik at jeg er i væskebalanse og får i meg nok næring. 

– Det var kjedelig at vi ikke fikk gått sprint i går, spesielt når kroppen kjennes så bra som den gjør akkurat nå. Men det er jo ingen tvil om at et var rett avgjørelse. Det lå jo trær og greier i løypa, sier Appelkvist Stenseth, og fortsetter: 

– Men jeg gleder meg til Ruka neste helg. Jeg har gått fort der før. Så nå håper jeg at jeg finner roen og at de tiltakene jeg har gjort skal gjøre at jeg kan være sterkere utover i heatene. 

Gutta starter sin 15 kilometer klassisk klokka 11:15, også de med intervallstart. Det er meldt økende vind utover dagen, men i motsetning til orkanen som herjet på fredag og sørget for at gårsdagens sprint måtte avlyses, er det ikke meldt mer enn kuling i kastene under lørdagens klassiskrenn

Komplette resultater


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse