Anita Moen som instruktør for unge skiløpere. Foto: Privat.

Anita Moen som instruktør for unge skiløpere. Foto: Privat.

Anita Moen starter skiskole

Tidligere toppløper Anita Moen Bonden tar perm fra jobben for å starte skiskole. Målgruppen er firmaer, grupper, hytteeiere og ivrige birkebeinere.
Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Anita Moen Bonden har tatt permisjon fra meglerjobben hos DnB Nor Eiendom for å bli skilærer på heltid. Anita Moens Skiskole skal være et tilbud for alle som vil bli bedre på ski.

- Trysil er et kjent reisemål og et perfekt utgangspunkt. Her finnes gode treningsmuligheter hele året, et bra kurs- og konferansemarked, mange hyggelige og treningsivrige hytteeiere og ikke minst en fantastisk skikultur, sier hun.

Anita la opp som eliteløper i 2003 og har ved siden en rekke NM- OL- og VM-medaljer vunnet Birkebeineren fem ganger. Fram til nå er det lokale langrennsløpere som har kunnet nyte godt av hennes erfaringer, fremover kan hvem som helst få nyttige råd og tips om hvordan bli en bedre langrennsløper.

Mange forespørsler
- Opp gjennom årene har jeg fått mange forespørsler om jeg ikke kan ta noen timer med privatundervisning for blant annet ivrige birkebeinere. Noen har jeg sagt ja til, men stort sett har jeg ikke hatt tid. Nå har jeg tid, og kan tilby skreddersydd treningshjelp til alt fra firmaer og grupper, til ivrige mosjonister og de som jakter på merket i Birkebeineren og Vasaloppet, sier hun.

Anita Moens Skiskole er ikke bare Anita, tidligere landslagstrener i skiskyting, Ola Lunde, tidligere eliteløper i skiskyting, Siv Bråten Lunde, og trener på idrettslinja, Bjørn Burås, er med i trenerteamet ved behov.

Gleder seg
- Skal du bli bedre er det viktig å trene om sommeren og høsten også. Derfor har vi opplegg for barmarkstrening, det være seg rulleski, teknikk, intervall, styrke, og annet som kan bidra til å øke kapasiteten, forklarer Anita, som gleder seg til å komme i gang.

- Nå er Trysil-Knut Arena nyrenovert med bred rulleskibane og snøkanoner for tidlig sesongstart. Fra før har vi et fantastisk løypenett vinterstid. Alt ligger til rette for at Trysil skal bli et eldorado for langrennsløpere, slik det i mange år har vært for alpinister. Dette skal bli utrolig moro, og jeg er helt sikker på at det finnes et marked for Anita Moens Skiskole i Trysil. Å gå på ski er morsomt, å oppleve framgang gjør det enda morsommere, avslutter hun.

Fakta om Anita Moen Bonden
16 NM-gull (2 jr)
21 pallplasseringer i verdenscupen
4 VM- og 5 OL-medaljer
5 seire i Birken

Anita Moens Skiskole sin hjemmeside

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse
Annonse


Annonse