Annonsering og profilering hos Langrenn.com

Tips en venn  Skriv ut

Annonsering, profilering og innholdsmarkedsføring hos Langrenn.com

Langrenn.com har svært stor trafikk og høye lesertall fra et målrettet og ressurssterkt publikum med stor interesse for idrett, kondisjonsidretter og friluftsliv. De er i riktig modus når de besøker oss, hver dag, hele året, med fra 10.000 til over 150.000 besøk på daglig basis. Pluss at vi også har godt trykk i sosiale medier som Instagram (rundt 22.000 følgere) og Facebook (tett på 37.000 faste følgere).

Besøkstallene på Langrenn.com har økt og økt gjennom mange år.

Veksten fortsatte også gjennom 2018
I 2018 opplevde vi en rekke besøksrekorder, både under Tour de Ski og NM på Ski notert oss for videre vekst besøk og unike brukere, dette gjaldt også ved andre begivenheter og også i form av sterk hverdagsrafikk i tillegg kom OL i Pyeongchang i februar og knuste alle rekorder, se gjerne sakene:
* Langrenn.com vokste til 2,8 millioner unike brukere i 2018 – Opp hele 20 prosent
772.000 unike brukere fulgte OL på Langrenn.com
Besøksrekord igjen – 139.290 innom torsdag 15. februar 2018
20.000 flere unike brukere hos oss under NM 2018 enn NM 2017
Ekstreme besøkstall gjennom 2017 med 2,5 millioner unike brukere – 2018 har startet enda bedre

Tar også med at hvert besøk har en varighet i snitt på 2 minutter. Eksponeringen er med andre ord formidabel.

Les videre nedenfor grafikken
Unike brukere på Langrenn.com gjennom skisesongene 2011 til 2018 (altså perioden 1. mai til 30. april året etter. Grafikk: Google Analytics/Langrenn.com.
Trafikk i form av unike brukere på Langrenn.com gjennom de ulike skisesongene (1. mai til 30. april hvert år).​ Kilde: Google Analytics.

Bli sett og også bli klikket på
En annonse på nett blir sett og klikket på - hver dag, hele året! 

I motsetning til papir, som i mange år har hatt fallende trendlinjer og i stadig mindre grad blir lest, gjør PC'er, nettbrett og smarttelefoner at nettaviser med attraktivt og hyppig oppdatert innhold, gjennom mange år har opplevd stor vekst.

Langrenn.com på sin side er den nettavisen som er det suverent beste alternativet for annonsering inn mot titusenvis av langrennsløpere.

Mens en annonse i et tidskrift raskt blir bladd forbi, dersom bladet i det hele tatt faktisk blir lest, blir en annonse på nett sett om og om igjen.

I tillegg er en nettannonse klikkbar - hvilket gjør at mange av Langrenn.com's lesere beveger seg over til annonsørenes nettsider.

Stor spennvidde
Så uansett om du ønsker å nå målgruppen langrennsløpere i forbindelse med et arrangement, salg av sportsutstyr, reiser, hytteutleie, en nettbutikk eller for eksempel ledige stillinger, for å nevne noen få av mange aktuelle områder, er Langrenn.com et meget treffsikkert alternativ!

Mange muligheter for profilering
Nesten uansett størrelsen på ditt budsjett tilbyr Langrenn.com unike muligheter til å treffe norske langrennsløpere på nett hver eneste dag.

Samtidig treffer du også mange langrennsløpere fra resten av verden, først og fremst Sverige og Finland, men også en god del lesere fra andre land i Europa og Nord-Amerika.

Langsiktig annonsør, eller ukes-profilering
Som annonsør på Langrenn.com har du frihet til å velge den løsningen som passer din bedrift, eller ditt arrangement. Derfor har Langrenn.com fleksible og skalerbare løsninger hvor du kan få vist din annonse enten som stillbilde eller i form av en såkalt GIF-animasjon.

Innholdsmarkedsføring / Content Marketing / Adtorials
Vi har også innført såkalt innholdsmarkedsføring. Dette går ut på at vi i samarbeid med din bedrift publiserer en artikkel/tekst som løfter frem ditt budskap. Langrenn.com har veldig god rating hos søkemotorer, dette er gunstig ved vekting av din bedrift og dine produkter.

Litt utfyllende om langrennsløpere
Langrennsløpere har ofte høy utdannelse, god økonomi og solid helse.

Langrennsløpere er hyppige deltakere i andre idretter som for eksempel sykling, løping og motbakkeløp - både i form av alternativ trening og konkurranser. I tillegg er langrennsløpere gjerne aktive friluftsmennesker i skog og fjell.

Nøl ikke med å ta kontakt, så tenker vi høyt sammen om hvordan ditt profileringsbehov kan dekkes!

Geir Nilsen - geir.nilsen(@)langrenn.com, + 47 - 97 07 99 07.


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse
Annonse


Annonse