Annonsering og profilering hos Langrenn.com

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Annonsering, profilering og innholdsmarkedsføring hos Langrenn.com

I motsetning til papir, som i mange år har hatt fallende trendlinjer og i stadig mindre grad blir lest, gjør PC'er, nettbrett og smarttelefoner at nettaviser med attraktivt og hyppig oppdatert innhold, gjennom mange år har opplevd stor vekst.

Langrenn.com på sin side er den nettavisen som er det suverent beste alternativet for annonsering inn mot titusenvis av langrennsløpere.

Mens en annonse i et tidskrift raskt blir bladd forbi, dersom bladet i det hele tatt faktisk blir lest, blir en annonse på nett sett om og om igjen.

I tillegg er en nettannonse klikkbar - hvilket gjør at mange av Langrenn.com's lesere beveger seg over til annonsørenes nettsider.

Stor spennvidde
Så uansett om du ønsker å nå målgruppen langrennsløpere i forbindelse med et arrangement, salg av sportsutstyr, reiser, hytteutleie, en nettbutikk eller for eksempel ledige stillinger, for å nevne noen få av mange aktuelle områder, er Langrenn.com et meget treffsikkert alternativ!

Mange muligheter for profilering
Uansett størrelsen på ditt budsjett tilbyr Langrenn.com unike muligheter til å treffe norske langrennsløpere på nett hver eneste dag.

Samtidig treffer du også mange langrennsløpere fra resten av verden, først og fremst Sverige og Finland, men også en god del lesere fra andre land i Europa og Nord-Amerika.

Langsiktig annonsør, eller ukes-profilering
Som annonsør på Langrenn.com har du frihet til å velge den løsningen som passer din bedrift, eller ditt arrangement. Derfor har Langrenn.com fleksible og skalerbare løsninger.

Innholdsmarkedsføring / Content Marketing / Adtorials
Vi har også innført såkalt innholdsmarkedsføring. Dette går ut på at vi i samarbeid med din bedrift publiserer en artikkel/tekst som løfter frem ditt budskap. Langrenn.com har veldig god rating hos søkemotorer, dette er gunstig ved vekting av din bedrift og dine produkter.

Litt utfyllende om langrennsløpere
Langrennsløpere har ofte høy utdannelse, god økonomi og solid helse.

Langrennsløpere er hyppige deltakere i andre idretter som for eksempel sykling, løping og motbakkeløp - både i form av alternativ trening og konkurranser. I tillegg er langrennsløpere gjerne aktive friluftsmennesker i skog og fjell.

Nøl ikke med å ta kontakt, så tenker vi høyt sammen om hvordan ditt profileringsbehov kan dekkes!

Her er vårt digitale mediakort

Øyvind Moen Fjeld 
oyvind.moen.fjeld@wsportsmedia.com
+ 47 928 57 615


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse
Annonse


Annonse