Illustrasjonsbilde. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Illustrasjonsbilde. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

AVLYST: Birkebeinerrennet - Birken 2020

– Det eneste riktige for oss nå er å avlyse alle arrangement i perioden 14.-21. mars.

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

PRESSEMELDING FRA BIRKEN

Birken Skifestival 2020 avlyses

Etter anbefaling fra FHI avlyser Birken alle arrangement i Birken Skifestival i perioden 14. – 21. mars.

– Vi tar ansvar i den nasjonale dugnaden om å begrense smitte av coronaviruset. Vi lytter selvfølgelig til de pålegg og råd som nasjonale helsemyndigheter gir, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen i Birken. 

Hensynet til deltagere, frivillige og alle involverte kommer i første rekke - ingen skal bli syke i forbindelse med Birkens arrangement. Det eneste riktige for oss nå er å avlyse alle arrangement i perioden 14.-21. mars.

Disse arrangementene avlyses: Ingalåmi, UngdomsBirken, BarneBirken, TurBirken 28/54 km, SkøyteBirken, StafettBirken og Birkebeinerrennet.

Refusjonsordning
Det opprettes en refusjonsordning til Birkens deltagere der deler av startordningen vil bli refundert. Birken vil informere sine deltagere om det praktiske rundt refusjonsordningen fortløpende, deltagere trenger derfor ikke ta kontakt for å få tilbakebetaling.

--- --- ---

Langrenn.com legger til:
Sist helg var Engadin Skimarathon i Sveits avlyst grunnet corona virus / koronavirus. Der var det påmeldt rundt 14.000 deltakere.

Nå skjer altså det samme med vårt eget Birkebeinerrenn og tilhørende søsterarrangementer i Birken Skifestival, som også har en deltakermasse i området rundt 15.000.

Arrangementet som er årets 9. renn i Visma Ski Classics var på plakaten lørdag 21. mars 2020.

Med avlysning av Birken er da de gjenstående renn i langløpscupen Reistadløpet i Troms 28. mars (også Reistadløpet er nå avlyst, se egen sak) og finske Ylläs-Levi 4. april.


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse