-->
Reistadløpet byr på natur, skiglede og mye moro både for konkurranseløpere og mosjonister. Foto: Schonning.no.

Reistadløpet byr på natur, skiglede og mye moro både for konkurranseløpere og mosjonister. Foto: Schonning.no.

AVLYST: REISTADLØPET 2020

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

PRESSEMELDING FRA REISTADLØPET

Med bakgrunn i anbefalinger fra både nasjonale helsemyndigheter (FHI), samt Norges Idrettsforbund og Norges Skiforbund er det i kveld besluttet at Reistadløpet lørdag 28. mars 2020 avlyses. 

Reistadløpet, på linje med alle andre store arrangement i norsk idrett som nå avlyses, tar det samfunnsansvaret vi har for å begrense og forhindre videre smitte av coronaviruset.

Dette ikke bare av hensyn til alle deltakerne, men også ifht våre funksjonærer, vårt publikum og øvrig involverte.

For de mer enn 800 løperne som allerede har betalt påmeldingskontingenten til Reistadløpet 2020 vil det være to valgmuligheter.

Man kan enten få refundert 50 % av påmeldingskontingenten (ihht Race Regulations) eller vi overfører påmeldingen til neste års

Reistadløp som gjennomføres lørdag 10. april 2021. Alle påmeldte vil bli direkte kontaktet ila de kommende ukene med tanke på hvilken løsning de ønsker, så det er ikke nødvendig for løperne å kontakte oss før den tid.

 

Med sportslig hilsen
Ivar Holand, daglig leder/Managing Director,
Reistadløpet AS – Visma Ski Classics.
Pure Arctic Madness!

--- ---

Langrenn.com legger til:
Sist helg var Engadin Skimarathon i Sveits avlyst grunnet corona virus / koronavirus. Der var det påmeldt rundt 14.000 deltakere.

Det samme har skjedd med vårt eget Birkebeinerrenn og tilhørende søsterarrangementer i Birken Skifestival (se egen sak), som også har en deltakermasse i området rundt 15.000.

Med avlysning av Birken og nå også Reistadløpet er da det gjenstående rennet i langløpscupen Visma Ski Classics det finske Ylläs-Levi 4. april.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus