berger_liteson

Berger ser fram til Kuusamo

Lars Berger vant 10-kilometeren på Beitostølen. Lørdag stiller han til start i verdenscupen i Kuusamo.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Lars Berger stiller til start under helgens verdenscupløp i Kuusamo.

- Det er klart at jeg gleder meg. Jeg har lyst å gå fort på ski. Jeg har ikke så mange resultater å vise til tidligere i verdenscupen i langrenn. Det beste er vel en sjuendeplass. Får jeg til noe lignende syntes jeg at det er bra, sier Berger til langrenn.com.

Han er en av tre skiskyttere som er tatt ut til helgens løp i Finland. Også Ole Einar Bjørndalen og Frode Andresen er med i den norske troppen.

- Jeg føler ikke at formen er helt super, men det blir mest synsing. Jeg har trent en del mengde etter løpet på Beitostølen, sier skiskytteren.

Han befinner seg nå på Beitostølen hvor han tester ski sammen med smørekorpset til skiskytterne. Torsdag reiser han til Finland.

25-åringen har et ønske om å få delta i VM i Oberstdorf i vinter, selv om at det er med kuler og krutt han har de største ambisjonene.

- Jeg har lyst å være med men det er langt fram til at det kan bli en realitet. Jeg må levere resultater før det er noen vits i si for mye om det. Det hadde vært greit å gjort det bra allerede i helga, sier Lars Berger.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut