Birkebeinerløpet 2014. Foto: Geir Olsen/Birken.

Birkebeinerløpet 2014. Foto: Geir Olsen/Birken.

Birken - Birkebeinerløpet 2016 - Fullt program

Her finner du oversikten over alle Birkebeinerløpene som arrangeres lørdag 11. juni:

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Dette er Birkebeinerløpene lørdag 11. juni 2016:

Birkebeinerløpet
Birkebeinerløpet arrangeres for 19. gang i år. Start er på Birkebeineren Skistadion og mål er ved Håkons Hall, Lillehammer. Løypa er på 21 km.

HalvBirken løp
HalvBirken arrangeres 10. gang i år. Start er på Birkebeineren Skistadion og mål er ved Håkons Hall, Lillehammer. Løypa er på 12 km.

UltraBirken løp
UltraBirken arrangerers for 7. gang i år. Start er på Sjusjøen og mål er ved Håkons Hall, Lillehammer. Løypa er 60 km. Dette er løpet for de tøffeste tøffe. Det er fellesstart kl. 07.30.

Birken fjellmaraton – årets nyhet
Birken fjellmaraton arrangeres for første gang i år. Start er på Sjusjøen og mål ved Håkons Hall, Lillehammer. Løypa er 42 km og går i flott fjellterreng

Løypa vil primært følge traseen til UltraBirken løp fra Sjusjøen, over Lunkefjell, rundt Nevelvatnet, via Nevelfjell, Spiten, Mesnasaga og inn mot mål til Håkons Hall, Lillehammer

BarneBirken løp
BarneBirken løp arrangeres for 10.gang i 2016 og er for alle gutter og jenter i alderen 0-11 år. Det er ingen tidtaking. Løypa går i lett terreng i området sør for Håkons Hall. Start og mål er på Stampesletta friidrettsarena. Første start er kl. 15.00 og alle som fullfører får diplom, medalje og premie.

Det er underholdning og aktiviteter for barna i start- og målområdet.

UngdomsBirken løp
UngdomsBirken løp arrangeres for 12. gang i 2016. Det er start og mål ved Håkons Hall, Lillehammer. Løypa er på 4,2 km i fint terreng sør for Håkons Hall. Første start er kl. 16.00.

Ungdomstrippelen - Årets UngdomsBirkebeiner
Alle som fullfører UngdomsBirken ski, UngdomsBirken løp og UngdomsBirken sykkel i løpet av et kalenderår er med i Ungdomstrippelen og får tittelen Årets Ungdomsbirkebeiner. Det er premie og diplom til alle som fullfører, denne deles ut etter rittet i august.

Birkebeinertrippelen 2016
Alle som er påmeldt i Birkebeinerrennet og har deltatt i FredagsBirken ski, Birkebeinerløpet og Birkebeinerrittet/FredagsBirken sykkel i løpet av et kalenderår er med Birkebeinertrippelen. Deltakere som er påmeldt Birkebeinerrennet og merkedeltaker i Birkebeinerløpet og Birkebeinerrittet blir SuperBirkebeiner.

Alle som fullfører FredagsBirken ski/Birkebeinerrennet, FredagsBirken sykkel/Birkebeinerrittet og Birkebeinerløpet i løpet av et kalenderår blir Årets Birkebeiner.

Det er premie og diplom til alle som fullfører, dette deles ut etter rittet i august.


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse