-->
Espen Bjervig. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Espen Bjervig. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

BJERVIG OM DE NYE REGLENE: - Vi må jobbe smartere med ski og testski

Det internasjonale skiforbundet endrer tilgangen.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Langrennskomiteen i Det internasjonale skiforbundet (FIS) innfører tidsbegrenset tilgang til løypene foran verdenscuprenn.

Det nye regelverket ble testet første gang under sprintrennet i Drammen sist sesong og innføres fast til våren etter gjennomgangen på høstmøtet til FIS i Zürich.

FIS strammer inn regelverket for å redusere kostnadene for nasjonene. Foran vinterens verdenscup er tilgangen til løypene blitt tidsbegrenset for utøvere og smørere, men likevel gir det løpere mulighet for å teste ski med en serviceperson i konkurranseløypa.

– FIS har kommet opp med en god løsning rundt kostnadsreduksjon. Løsningen er både kostnadseffektiv og rettferdig for alle nasjoner. For oss betyr dette at vi må jobbe smartere med ski og testski i konkurransesammenheng, men den utfordringen tar vi gjerne, sier landslagssjef i langrenn Espen Bjervig.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus