-->
bjorgen_beito[2]

Bjørgen er syk

Marit Bjørgen kommer ikke til å gå helgens renn i Davos. Bjørgen sliter med en forkjølelse.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Marit Bjørgen må stå over helgens verdenscup i Davos. Verdenscuplederen kommer ikke til å gå hverken 10 kilometer klassisk lørdag eller stafett søndag. Det bekrefter landslagstrener Egil Kristiansen ovenfor langrenn.com.

- Hun kommer ikke til å gå i helgen. Hun har en lettere forkjølelse og kommer til å holde seg i ro, sier Egil Kristiansen til langrenn.com.

Bjørgen trente ikke i går.

- Hun var helt i ro i går og kommer til å ta det helt med ro i dag. Så får vi se hva vi gjør etter det, sier Kristiansen.

Bjørgen bekrefter selv ovenfor Nettavisen at hun ikke går i helgen.

- Det dreier seg om en vanlig forkjølelse. Jeg fikk det i går, men hadde likevel håpet å kunne gå lørdag. Når jeg ikke er bedre i dag, er det bare å glemme rennene i helga, sier Bjørgen til Nettavisen.

Bjørgen mener forkjølelsen ikke er av det alvorlige slaget.

- Jeg er litt rød i halsen, men det sitter mest i nesen. Det er en lett forkjølelse, men det er ingen vits i å ta noen sjanser nå.

Bjørgen, som sikret seg sin 30. verdenscupseier forrige helg i Kuusamo, kommer derfor ikke til å gå verdenscuprenn før Tour de Ski. Hun har bestemt seg for å stå over neste helgs verdenscuprenn i Rybinsk for å legge inn en treningsperiode til Tour de Ski.

Sannsynligvis drar hun hjem i ettermiddag for å bli frisk.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut