-->

Bjørgen tror på sammenlagtseier

Landslagstrener Svein Tore Samdal har justert Marit Bjørgens mål om å bli blant de fem-seks beste i verdenscupen sammenlagt. Selv har Bjørgen tro på at hun kan gå helt til topps.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
- Før sesongen snakket vi om seier i sprintcupen og en plass blant de fem-seks beste totalt. Der snakker vi nå om en plass på pallen, og det er fortsatt rom for å justere videre oppover, sier Samdal til Adresseavisen.

Bjørgen følger Samdal og tror hun kan gå rett inn å gjøre det Bente Skari har gjort flere ganger før henne; vinne verdenscupen sammenlagt.

- Selvtilliten er utrolig høy nå. Min fordel er at konkurrentene får mer og mer respekt for meg, samtidig som selvtilliten min bare øker. Det kan gi meg en ekstra fordel i fortsettelsen. Og hvis alt klaffer og jeg klarer å vinne alle sprintrennene, vet jeg at sjansen til å vinne den totale verdenscupen er der. Jeg kan faktisk klare det, sier Marit Bjørgen til Adresseavisen.

- Selv om jeg har vært småsyk innimellom, har jeg klart å bygge meg fort opp igjen. Jeg er blitt mye mer stabil enn i fjor, og det overrasker meg. Jeg har tatt to 4. plasser på lengre løp så langt, og jeg føler meg veldig sterk i sprint. Jeg føler meg på ingen måte uslåelig, men hvis alt klaffer mener jeg at jeg kan hevde meg i toppen også sammenlagt. Jeg synes det er for tidlig å endre målsettingen om å bli blant de fem-seks beste, men jeg ser allerede nå at muligheten til å klatre helt til topps så absolutt er der, sier Bjørgen.

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut