-->
Ansatte fra ledende skibutikker på produkttesting med Bj Sport, Bjørn Dæhlie og Rode ved Dæhlie-hytta på Kvitfjell. Foto: Bj Sport.

Ansatte fra ledende skibutikker på produkttesting med Bj Sport, Bjørn Dæhlie og Rode ved Dæhlie-hytta på Kvitfjell. Foto: Bj Sport.

Bjørn Dæhlie og ledende skibutikker tenker høyt sammen

- Jeg stiller opp på alt jeg kan være med på, både i form av kundemøter, interne utviklingsmøter og ikke minst egen produkttesting, sier Bjørn Dæhlie til Langrenn.com. Nå har han møtt viktige skibutikker på Kvitfjell.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Bjørn Dæhlie er fortsatt like engasjert i utviklingen av sitt eget tekstilmerke og sine forhandlere.

Sist uke var han delaktig i Bj Sport sin "vinter kick off» på Kvitfjell.

- Jeg stiller opp på alt jeg kan være med på, både i form av kundemøter, interne utviklingsmøter og ikke minst egen produkttesting, sier Bjørn Dæhlie til Langrenn.com.

Dæhlie startet opp sitt eget tekstilmerke, Bjørn Dæhlie, i 1996. Den dag i dag er han fortsatt like involvert i produktutviklingen, som i sin aktive karriere.

- Utviklingen av metervarer som blir brukt i alle våre produkter går fort, og jeg har selv fabrikkontakt med våre ledende fabrikker for å følge utviklingen tettest mulig, forteller Bjørn Dæhlie før han fortsetter videre;

- Jeg har nå jobbet med dette i snart 20 år og ser en stadig utvikling på stoffer, passformer og farger som benyttes. For eksempel var det morsomt å være med på sette det som i dag er bransjestandarden på en skibukse, sier Dæhlie.

Fortsetter nedenfor bildet
bjorndaehlie_kollen_rulleski_12_01.jpg
Bj Sport sin rulleskikolleksjon er noe Bjørn Dæhlie har vært involvert i. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

På Kvitfjell fikk Dæhlie nok engang diskutere tett med mange av sportsbransjens ledende skibutikker om både produkter, idéer og utviklingen i sportsbransjen.

- Dagens sportsbransje og dens konkurranse har nok aldri vært tøffere enn hva vi ser i dag. Store varehus i form av XXL og G-Max inntar stadig mindre byer/tettsteder, hvor det ofte allerede finnes et godt antall sportsbutikker. Det er klart mange av de etablerte sportsbutikkene føler på dette, men slik jeg ser på Kvitfjell, med et godt antall av «spesialist»-butikkene tilstede, er de oppriktig interessert i å bli bedre på de store fagområdene ski og tekstil, forklarer Bjørn Dæhlie.

- Jeg synes det er morsomt å se at de beste butikkene hele tiden jobber for å bli enda bedre og fange opp mest mulig av utviklingen som skjer på både skismøring og tekstiler. Det er i butikk slaget står, derfor er det alltid interessant å høre hvordan salgssituasjonen i butikk går, hva er kommentarene fra sluttkundene til de i butikken etc, avrunder den flerfoldige OL- og VM-vinneren til overfor Langrenn.com.

I det daglige er det salgssjef i Bj Sport, Roger Mohaugen, som holder i mye av arbeidet inn mot butikkene.

- Med den økende interessen vi ser både fra våre butikker og deres forbrukere, ser vi på slike samlinger som særdeles viktig. Her får vi tid til å fordype oss i alt det nye som skjer med både vårt «nye» Rodekonsept og Bjørn Dæhlie, sier han.

- Samtidig som vi jobber med markedsmulighetene og synlighetene som vi skaper sammen med våre butikker ut mot markedet, poengterer Mohaugen.

Se også
Rode blir komplett

Linker
Bj Sport
Rode på norsk


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut