bjonviken[2]

Bjonviken ute av form

Tore Bjonviken hadde ikke noen god verdenscuphelg i Davos sist helg og fikk heller ikke vist seg fra sin beste side under norgescupen på Lillehammer.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- Jeg trodde kanskje at høyden i Davos gjorde at jeg ikke gikk så bra der. Nå må jeg kanskje innse at formen ikke er den beste. Jeg er inne i en liten down-periode, innrømmer Bjonviken etter å ha blitt nummer syv på dagens tremil fellesstart under norgescupen i de gamle OL-løypene. Bjonviken var 1,30 bak vinner Håvard Skorstad.

 

Bjonviken hang lenge med helt i teten, men han klarte ikke å være med på den siste runden.

 

- Jeg hadde et håp etter to og en halv runde at det skulle løsne litt på slutten, men det skjønte jeg litt senere at det ikke kom til å gjøre, forklarer Bjonviken.

 

Han ville heller vært et annet sted i veien denne helgen, men synes det var greit å teste formen blant de hjemlige løperne også.

 

- Jeg skulle helst vært i så god form at jeg hadde blitt tatt ut til å gå i Ramsau. Jeg vil selvsagt helst gå verdenscuprenn, men når det ikke ble sånn var det greit å gå her. Det var bra løyper og fine forhold. Det er mange gode løpere her hjemme også, sier Bjonviken.

 

Det fikk også Bjonviken erfare.

 

- Jeg ville jo helst ha vunnet, innrømmer han.

 

Nå skal han gå sprinten i morgen før det blir noe rolige dager. Deretter skal han bruke jula til å trene bra. Kanskje hjelper julehøytiden han til å finne formen.

 

- Vi får håpe at det hjelper med litt juleribbe, smiler Bjonviken.

 

Bjonviken var ikke den eneste på elitelaget som slet med å følge med i tempoet til Skorstad. Espen Harald Bjerke hadde ingen god dag og endte opp på 34. plass, 4,22 bak.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut