bjonviken[2]

Bjonviken ute av form

Tore Bjonviken hadde ikke noen god verdenscuphelg i Davos sist helg og fikk heller ikke vist seg fra sin beste side under norgescupen på Lillehammer.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- Jeg trodde kanskje at høyden i Davos gjorde at jeg ikke gikk så bra der. Nå må jeg kanskje innse at formen ikke er den beste. Jeg er inne i en liten down-periode, innrømmer Bjonviken etter å ha blitt nummer syv på dagens tremil fellesstart under norgescupen i de gamle OL-løypene. Bjonviken var 1,30 bak vinner Håvard Skorstad.

 

Bjonviken hang lenge med helt i teten, men han klarte ikke å være med på den siste runden.

 

- Jeg hadde et håp etter to og en halv runde at det skulle løsne litt på slutten, men det skjønte jeg litt senere at det ikke kom til å gjøre, forklarer Bjonviken.

 

Han ville heller vært et annet sted i veien denne helgen, men synes det var greit å teste formen blant de hjemlige løperne også.

 

- Jeg skulle helst vært i så god form at jeg hadde blitt tatt ut til å gå i Ramsau. Jeg vil selvsagt helst gå verdenscuprenn, men når det ikke ble sånn var det greit å gå her. Det var bra løyper og fine forhold. Det er mange gode løpere her hjemme også, sier Bjonviken.

 

Det fikk også Bjonviken erfare.

 

- Jeg ville jo helst ha vunnet, innrømmer han.

 

Nå skal han gå sprinten i morgen før det blir noe rolige dager. Deretter skal han bruke jula til å trene bra. Kanskje hjelper julehøytiden han til å finne formen.

 

- Vi får håpe at det hjelper med litt juleribbe, smiler Bjonviken.

 

Bjonviken var ikke den eneste på elitelaget som slet med å følge med i tempoet til Skorstad. Espen Harald Bjerke hadde ingen god dag og endte opp på 34. plass, 4,22 bak.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut