VM rulleski: Program| Startlister| Resultater| Andre resultater: NM rulleskiskyting| Oslo Maraton| NC orientering| Øvrige resultater nedenfor nyhet 4| LANGRENN PLUSS| UTTAK LANDSLAG OG TEAM
rulleski team 2108_800x450

Bjørgen møter Johaug til duell opp Tryvann

Team Ragde Charge inviterer til motbakkefest

Torsdag 23. september arrangeres rulleskirennet Ragde Charge Opp Tryvann for andre gang. Marit Bjørgen, Therese Johaug og Hans Christer Holund er blant navnene som er på start.

Tips en venn  Skriv ut

Løpet ble arrangert for første gang i fjor. Da gikk løpet som intervallstart, men i år blir det en ny vri på det beinharde rulleskirennet hvor løperne skal stake seg opp til Tryvann. 

I år blir rennet sendt direkte på NRK 1 og blir derfor arrangert som fellesstart. Mens det i fjor var både elite og mosjonsklasse, gjør fellesstarten at det kun blir eliteklasse i år.

- Det ble dessverre en litt for stor risiko å kjøre fellesstart for hundre løpere, så da blir det kun eliteklasse i år, forteller Jørgen Aukland som arrangerer rennet sammen med Team Ragde Charge.

Løypa starter ved Årnes i Sørkedalen og har en total lengde på ca. 11,5 km.

Marit Bjørgen gjorde comeback i Opp Tryvann i fjor. Da var hun bare to minutter bak Johaug, men ifølge rapportene skal Bjørgen nå være sterkere enn på lenge.

- Vi har nettopp gjennomført en intensiv samling på Gaustablikk. Der viste Marit at hun har tatt store steg siden i fjor. Det blir spennende å se hvordan hun står sammenlignet med Johaug nå, sier Aukland.

Blant de øvrige løperne som har meldt sin ankomst er Hans Christer Holund, Tord Asle Gjerdalen og Mikael Gunnulfsen som vant stakerennet opp til Lysebotn tidligere i sommer.

Team Koteng Eidissen stiller mannsterke. Det gjør selvsagt også Team Ragde Charge hvor Andreas Nygaard meldes å være i bra form.  

- Vi oppfordrer folk til å møte opp å heie frem sine favoritter. Vi jobber med noen flere navn, så det blir garantert et hardkjør opp bakken, avslutter Aukland.

Forventet målgang på Tryvann for første løper er rundt kl. 18:50. Løypen og endelige startlister blir presentert her på Langrenn.com i forkant av rennet.


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse
Berit Kjøll gir klart svar til Johannes Høsflot Klæbo og andre utøvere som har etterlyst et klart om norsk idretts standpunkt rundt OL og menneskerettigheter.  Foto: Geir Owe Fredheim

Idrettspresidenten: – Boikott av OL setter oss på utsiden

Tar avstand fra menneskerettighetsbrudd, men vil ikke boikotte OL

Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Alt klart for langrennssportens Formel 1-øvelse

200 meter supersprint i VM på rulleski

Petter Northug på start i Alliansloppet 2021. Foto: Trollhättan Action Week

Northug til start i "Sommerens Vasalopp"

Klar for 9 harde mil i Sverige på søndag

Startlister Sykkel-VM Flandern 2021

Tempo for senior herrer søndag

Emma Ribom tok tre strake seiere under Sveriges store rulleskifestival Trollhättan Action Week og vant også i Frankrike i helga. Nå er hun og landslaget i gang med sesongens andre høydesamling. Foto: Svenska Skidförbundet

Dette kan bli Sveriges neste sprintstjerne

Emma Ribom har kommet som ei kule, utfordrer den etablerte eliten om OL-plassene

Amund Korsæth, Matteo Tanel og Denis Spitsov utgjorde pallen på 16km fristil VM rulleski 2021. Foto: Privat

Norges VM-debutant parkerte Denis Spitsov

Amund Korsæth hårfint unna VM-gull i sitt første mesterskap.

Foto: Svenske skiforbundet

Frida Karlsson er tilbake etter pausen

Trengte en måned på å finne seg selv

Amund Korsæth på toppen av pallen etter seieren i verdenscuprennet i Madona tidligere i september.

VM-sølv til Korsæth

Sömskar slo Nepryaeva og tok gull i kvinneklassen