RESULTATER: SØNDAG: Fossavatn Ski Marathon: Kvinner + Menn| RUBBESKI – SERIE I 4 DELER: INNLEDNING| DEL 1| DEL 2| DEL 3| SE ALT ANNET FRA PLUSS| SKIPLUKKER'N SVARER
Illustrasjonsbilde. Foto: Felgenhauer/NordicFocus.

Illustrasjonsbilde. Foto: Felgenhauer/NordicFocus.

BLI HELT KLAR TIL LANGRENNSSESONGEN

Når det begynner å lukte av langrennssesong i luften, så er det på tide å sjekke om man har alt klart.

Tips en venn  Skriv ut

BLI HELT KLAR TIL LANGRENNSSESONGEN

Når det begynner å lukte av langrennssesong i luften, så er det på tide å sjekke om man har alt klart.

Det er ingenting så skuffende som å skulle legge ut på første langtur, og så oppdage at man ikke har utstyret i orden, eller har forberedt seg godt nok. Her kan du lese med og få gode tips til hvordan du blir helt klar til årets skisesong på langrenn.

FINN RIKTIG SKISMØRING

Noe av det de fleste synes er mest styrete med å stå på langrenn, er unektelig skismøring. Det er nemlig ikke alltid så lett å finne ut av om man skal bruke rød eller blå skismøring. For selv om det er varmegrader som dikterer at forholdene er perfekte for rød skismøring, er jo ikke vær og temperatur nødvendigvis konstant, og dermed kan man ende opp med plutselig å stå i en helt annen smøresituasjon enn da skituren begynte, eller da man skulle smøre skiene hjemmefra.

Hvis det er kaldt føre og det er på tide med blå skismøring, så kan man fort ryke på litt av en bommert, hvis det blir varmere utover skituren. Så sitter man bokstavelig talt i klisteret. Det er altså ikke så lett det her med smøring, selv om det er noe som mange forbinder med en del av hele skihyggen. Problemet er bare at hvis man bommer på denne prosessen, så er hele skituren ødelagt.

Det kan man faktisk unngå, hvis man har investert i det helt riktige skiutstyret.

SMØREFRIE SKI

Felleski, eller såkalte smørefrie ski, er en magisk oppfinnelse i langrennsverden. Selv om det er hyggelig og mange tradisjoner knyttet til ritualet omkring å smøre ski, så er det jo viktig å komme seg ut på turen i seg selv, og da er felleski intet mindre enn en magisk oppfinnelse. I varmegrader eller kuldegrader, kan du legge ut på tur, uten å tenke på smøring, så lenge du har felleski.

Det er jo bare ikke sånn at man nødvendigvis har råd til å investere i nye ski så ofte som man vil, og derfor er det mange som bruker gamle ski og styrer med smøring, når de kan gjøre det mye lettere for seg selv ved å investere i smørefrie ski. Men skisesongen er ikke alltid lang nok til at man rekker å spare før det er for sent.

FINANSIER DET BESTE SKIUTSTYRET

Står du overfor en fantastisk skisesong, men har ikke det riktige utstyret? Så kan det være et alternativ å se på muligheter for finansering på nettet. Gå inn på nettet og prøv loanscouter når du skal finne lån online og se om du kan finne en løsning som passer til dine behov.

Hvis du er på jakt etter lån på nettet, er det veldig viktig at du ikke bare går for det første og tilsynelatende beste, når du eventuelt skal velge. Sammenlign lån online og finn en løsning som samsvarer med det du trenger. Det er alltid lurt å sette seg godt inn i vilkårene for lån på nettet, og sørge for å undersøke flere muligheter nøye, så man ikke ender opp med en unødvendig dyr løsning.

Det er også en god ide å tenke over om denne formen for finansiering er den beste løsningen, eller om du kan løse det på en annen måte. Når det er sagt, så er det mange forskjellige lån og finansieringsmuligheter å velge mellom på nettet som du kan undersøke hvis du er på jakt etter nye felleski.


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse