Bra comeback av Olsen Katnosa

Anita Olsen Katnosa sto over hele fjorårssesongen. Nå er hun tilbake, og hun har ikke glemt gamle kunster i langrennsporet.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
31-åringen ble i romjula i fjor mor til en gutt, og gikk derfor ikke løp i fjor.

Under helgens renn på Veldre viste hun at hun fortsatt er en løper å regne med. Fredag ble det 13. plass på sprinten, lørdag ble hun nummer sju på ti kilometer klassisk. Men det var søndagens løp i ti kilometer fristil som var det store. Da var det ingen som kunne hamle opp med Gran-løperen, som dermed kunne juble for seier.

- Det gikk bra hele helga. Skøytingen fungerte veldig bra fra start til mål. Jeg startet først, så de andre hadde tidene mine å gå på. Det er ekstra artig å vinne fra et tidlig startnummer, sier Olsen Katnosa til langrenn.com.

Årets sesong ser hun først og fremst på som en prøvesesong for å se om skisatsning lar seg kombinere med jobb og morsrollen.

- Det er ikke lett å kombinere og det blir minimalt med trening. Jeg trener vel omtrent halvparten av det jeg gjorde før. Det er en helt ny hverdag med en liten gutt, sier hun.

Innsatsen på Veldre i helga gjorde at hun ble tatt ut til neste helgs verdenscuprenn i Ramsau.

- Det er klart at verdenscupen alltid har lagt i bakhodet, og jeg hadde håpet på å få en tur til Ramsau. Så det er artig å få en sånn tur. Det er vanskelig å sette seg noe mål, men kommer jeg blant de 30 beste er jeg fornøyd. Men jeg setter meg ikke resultatmål. Da blir man lett skuffet om man ikke lykkes, sier Olsen Katnosa.

 


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut