beito-0904

Bråten tilbake etter lårhalsbruddet

En måned etter fallet i Kuusamo er den canadiske treneren klar for Tour de Ski.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Umiddelbart etter at Inge Bråten, som er landslagstrener for Canada, falt og brakk lårhalsen i forbindelse med verdenscupen i Kuusamo var han i tvil om han kom tilbake før OL i februar.

Rekonvalesensen har imidlertid gått fortere enn en kunne håpe og tirsdag tok hardhausen farvel med familien på Jessheim og satte kursen for Tour de Ski.

Det har bare gått en drøy måned siden fallet, men trenerveteranen kan takke en svært vellykket hofteoperasjon for at det kompliserte bruddet har leget såpass fort.

Likevel vil hans aksjonsradius være noe begrenset.

– Jeg kan nok ikke løpe ved siden av løypa og sekundere løperne mine eller gi dem drikke. Men jeg håper å kunne være til nytte på andre områder, sier Bråten til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Vel hjemme fra Tour de Ski 12. januar går det bare tre dager før han reiser til Canada. Da venter en måned med de siste forberedelsene til vinterlekene på hjemmebane, som nordmannen en stund regnet med å gå glipp av.

Etter Tour de Ski er avsluttet er det bare en måned til OL, hvor vertsnasjonen har tatt mål av seg til å ta én medalje i langrennsøvelsene.

Et mål Bråten mener er realistisk og han har gode kort på hånden.

– Devon Kershaw er den beste langrennsløperen Canada har hatt noensinne, mener han nå i følge ANB.

www.siste.no


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut