-->
Finn Hågen Krogh. Foto: Frank Rune Isaksen /  Frikant.no.

Finn Hågen Krogh. Foto: Frank Rune Isaksen / Frikant.no.

BYTTER SKIMERKE: Finn Hågen Krogh endrer utstyrsparken

– Jeg kan gå avslappet og komfortabelt på ski, slik at jeg kan få utnyttet min teknikk til det fulle.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

PRODUKTNYTT

SALOMON NORDIC ØNSKER FINN-HÅGEN KROGH VELKOMMEN I TEAMET

Den triple VM-medaljøren vil bruke S/LAB Carbon ski og sko i den kommende sesongen.

Etter en historisk 2018-19 Verdenscupsesong hvor teamet kunne se tilbake på 93 verdenscup pallplasser og med 7 verdensmestere, har Salomon-teamet fått enda en toppløper med på laget.

Finn-Hågen Krogh blir en del av laget, og vil bruke Salomon ski, sko og bindinger i den kommende sesongen. Medaljegrossisten brukte for kort tid siden en uke til testing av Salomon utstyr og delte sitt engasjement og glede over å bli med i teamet.

– Mitt første inntrykk av Salomon sine produkter er veldig bra, sier Krogh.

– Stabiliteten i skiene og skoene er utrolig. Det er denne følelsen av ytelse fra produktene jeg har lett etter for å gå slik jeg ønsker på ski.

Krogh vil bruke Salomon´s helt nye S/LAB Carbon Classic ski og sko i konkurransene som kommer, samt S/LAB Carbon skate pakken.

– Følelsen på skiene, og med skoene er utrolig bra, sier Krogh. – Jeg kan gå avslappet og komfortabelt på ski, slik at jeg kan få utnyttet min teknikk til det fulle.

Mens pakken med ski, sko og bindinger var avgjørende for hans valg, sa Krogh også at servicen gitt av Salomon sitt team var like avgjørende i valget.

– Hovedgrunnen til at jeg byttet til Salomon er ytelsen på skiene, men også grunnet servicenivået til Salomon teamet. Jeg føler meg sikker på at vi vil skape noe som er i den retningen vi alle ønsker, sier Krogh.

Salomon Nordic direktør, Nicolas Stamos sier at den ytterligere styrkingen av teamet med den norske stjernen er nok et viktig og stort steg for den nordiske avdelingen.

– Vi er svært fornøyde med å ønske Finn-Hågen med i teamet, sier Stamos.

– Dette er nok et stort steg i riktig retning for oss etter en glimrende sesongen med Sjur Røthe´s VM-gull forrige sesong. Vi bygger tillit og kredibilitet i det norske landslaget, og i verdens største marked for langrenn.

Salomon vil nå være representert med fire løpere på det norske landslaget:

Finn-Hågen Krogh og Sjur Røthe på det norske herrelandslaget, samt Ane Appelkvist Stenseth og Kari Øyre Slind på det norske kvinnelandslaget.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus