-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Meråker Mountain Challenge| Andre konkurranser

Caspersen Falla vil bli den nye ankerkvinnen

Med videointervju

Hun er regjerende olympisk mester i sprint og dominerte sprintlangrenn forrige sesong. Men Maiken Caspersen Falla vil også ta steg som allrounder. Når Marit Bjørgen en gang gir seg håper 24-åringen å være den som avgjør mesterskapsstafettene for Norge.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

val-senales-nsf-samling-stort-14-01-f-birk-eirik-fjeld.jpg
Maiken Caspersen Falla er nå på samling med skilandslaget i Italia og Val Senales. Foto: Birk Eirik Fjeld.

Hun er bare 24 år, men allerede har Maiken Caspersen Falla haugevis av mesterskapserfaring. Som 18-åring debuterte Fetsund-jenta i VM i Liberec i 2009 og har siden vært i hver eneste mesterskap.

Den erfaringa gjør at hun i år kjenner seg tryggere enn noen gang.

- Når jeg har gått inn i mesterskapssesonger tidligere har jeg vært litt usikker på hvordan ting vil fungere. Jeg har sett på hva de andre har gjort før og hva som har fungert for de og hele tida hatt fokus på hva de andre gjort. Mens nå som jeg har vært med på mange pre-camper og mesterskap både i lavlandet og i høyden, føler jeg at jeg har lært ganske mye og funnet min egen vei. Nå er det ikke noe usikkerhet og jeg vet akkurat hva jeg skal gjøre, forteller Maiken.

Usikker er Gjerdrum-løperen heller ikke når hun får spørsmål om hun kan være den rette til å ta over ankeretappen på stafettlaget.

- Jeg har veldig lyst på den sisteetappen, smiler 24-åringen.

Se hvordan Maiken Caspersen Falla tror kampen om å ta over etter Marit Bjørgen blir og hva hun håper å få ut av den kommende sesongen i videointervjuet under.


Film fra Langrenn.com - LangrennsTV på YouTube. Foto/redigering: Gjermund Midtbø.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus