China Cup i Meråker: FIS-renn med kommende OL-deltakere

China Cup 2019 går i løypene som ble brukt under NM tidligere i vinter.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Meråker videregående skole ønsker å informere om at i tidsrommet 26. til 29. mars 2019 blir det arrangert skirenn med FIS-status i Grova.

Norske og kinesiske ungdommer kommer til å konkurrere på ski under skirennene i Meråker. De Kinesiske utøverne er alle en del av omskoleringsprogrammet med tanke på OL i Beijing 2022.

Utøverne har trent i Finland og Norge denne vinteren og totalt 150 utøvere fra Vuokatti, Trysil, Lillehammer og Meråker stiller på rennene i Grova.

Konkurransene er som følger:
*
 26. mars - 5/10km klassisk, start 17:00
* 27. mars - 10/15km fristil, start 17:00
* 28. mars - sprint fristil, start 17:00
* 29. mars - stafetter, start 10:00

Premieutdeling til de tre beste i herre- og dameklassen rett etter målgang og medaljeutdeling på Meråker Videregående skole under middagen for de kinesiske utøverne.

Skirennene kommer til å bli spennende å se. Enkelte av utøverne hadde ikke sett snø før de kom til Norge og bare ett fåtall hadde gått på ski. Progresjonen har vært imponerende og det er spente utøvere, trenere og ledere som nå skal få se utøverne konkurrere med de norske utøverne som er født med ski på bena for første gang.

Løperne bli innkvartert og få den ypperste service på Teveltunet, Fossen, Fonnfjell hotel og på Meråker vidergående skole.

I Grova vil løypene som ble brukt under NM bli brukt til konkurransene. Utfordrende og topp preparerte løyper vil bli presentert for utøverne.

Vi ønsker alle utøvere med FIS-lisens velkomne til start og håper mange tilskuere lager en flott ramme på arrangementet.

Vel møtt til China Cup med Skinesere i Grova.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus