-->
Unni_200x162

Ødegårds første NC-triumf

Hvis vi ser bort fra fjorårets NM-gull var dagens seier Unni Ødegård sin første norgescupseier i seniorklassen. Om det holder til å få en sjanse i verdenscupen er hun imidlertid usikker på.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
- Jeg vant norgescuprenn som junior, men dette var den første norgescupseieren i seniorklassen, smiler Ødegård.

Hun var meget fornøyd med dagens renn. Både kropp og ski fungerte bra. På den andre 7,5 kilometer runden sa hun takk for seg til resten av feltet.

- Jeg gikk i fra i motbakkene på starten av den andre runden. Jeg merket at gliden ikke var helt topp på den første runden, så jeg satset på å gå i fra oppover, forklarer Ødegård.

Nærmest Ødegård fulgte Tina Bay. Hun er en av jentene som har fått sjansen i verdenscupen uten å slå til. Derfor var det viktig for Ødegård å slå henne.

- Det var nok en viktig skalp å ta, sier en fornøyd Ødegård.

Om nok et sterkt resultat gir henne en verdenscupmulighet er hun ikke sikker på. Ødegård stusser fortsatt over at Skandinavisk Cup ikke ble tillagt noen vekt forrige helg.

- Jeg vet ikke hva dette betyr for uttak. Det er vanskelig å si. Mine planer er derfor å gå norgescupen rett over nyttår, for så å se på mulighetene til å få med seg et par langløp, sier Ødegård.

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut