JurgCapol forside

WC-sjef Jürg Capol fornøyd med helgen

Det ble et vellykket arrangement i La Clusaz i helgen, til tross for usikkerheten i forkant.
Tips en venn  Skriv ut

Selv om det er uvanlig lite snø for årstiden, var løypeforholdene overraskende gode i La Clusaz i helgen. Jürg Capol er glad og lettet over å se at alt gikk greit for seg.
 
- Først og fremst er det gledelig at snøforholdene har vært gode nok til å gjennomføre verdenscupen i helgen. Når det er sagt ønsker jeg å gi all ære til arrangøren som har gjort det beste ut av situasjonen, sa Capol til speakeren på stadion.
 
Kamp om å få arrangere verdenscup
Capol er fornøyd med at arrangementet ikke ble flyttet.
 
- For Frankrike som langrennsnasjon er det avgjørende at slike arrangementer finner sted innenfor landegrensene. Dette fremmer interessen blant folk flest, mener han.
 
Speakeren ville videre vite noe om Frankrikes muligheter til å få arrangere verdenscup de kommende sesongene.
 
- Det er ingenting som taler imot å legge verdenscuprenn til Frankrike. Men for tiden har vi det luksusproblemet at arrangørene står i kø. Nå kommer også land som Kina, Canada og USA opp som interesserte arrangører. Dette gjør konkurransen enda sterkere enn tidligere, fortalte WC-sjefen.
 
God stemning i La Clusaz
Det var heller ingenting å si på stemningen i helgen. Ettersom løypa bare var 2,5 km lang, var det meget publikumsvennlig.
 
- Til tross for et vanskelig utgangspunkt med lite snø har alt gått på skinner her i helgen. Stemningen er det heller ingenting å si på. BRAVO La Clusaz! avsluttet Jürg Capol.
 
Det er tredje gang i historien at det ble arrangert verdenscup i La Clusaz i de franske Alpene. De har tidligere vært arrangør i 1987 og 2004. Vincent Vittoz, som er født og oppvokst i regionen, var den store hjemmefavoritten. Publikum måtte riktignok innse at verken han eller de andre franske nådde helt opp i helgen.

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut