KJELL-ERIK KRISTIANSEN med sine to utgaver av ”Nordic Ski- and Biathlon Guide”.

KJELL-ERIK KRISTIANSEN med sine to utgaver av ”Nordic Ski- and Biathlon Guide”.

Ny ”ski-bibel” fra OL- og VM-speaker

Den velkjente speakeren Kjell-Erik Kristiansen er nå ute med sin andre utgave av ”Nordic Ski- and Biathlon Guide”. Totalt handler det om 592 sider – eller 2,3 kilo – med tettpakket ski- og skiskytterinformasjon.
- Jeg håper boka blir et nyttig oppslagsverk for alle som følger skiidretten med interesse, sier OL- og VM-speakeren Kristiansen til langrenn.com.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Ifjor kom den første utgaven av ”Nordic Ski- and Biathlon Guide” ut. 2006-2007-utgaven var også på 592 sider, men årsaken til at den er mindre er tynnere papir.

- Det er litt forskjell på bøkene, foruten at de omhandler to forskjellige sesonger, sier Kristiansen og fortsetter:
- Årets bok er ei ren årsbok med høydepunkter fra forrige sesong som for eksempel VM i Sapporo og Anterselva, samt tekster og bilder fra samtlige World Cup-renn. I tillegg rundt 550 biografier av verdens beste løpere. Ifjor var det også med en historisk del med tidligere resultater fra OL, VM og World Cup.

”Nordic Ski- and Biathlon Guide 2007-2008” er den største skiboka på markedet og burde tilfredsstille de flestes behov av det de måtte ønske å vite om forrige sesong og om de løperne som er blant de beste i verden.
- Distribusjonen har vært en utfordring med ei så tung bok, men vi har nå forsterket salget via vår hjemmeside, samt at vi kommer til å være på en del av de viktigste rennene utover vinteren. Debuten var på skiskytternes World Cup i Kontiolahti i helgen som var, sier speakeren, som ikke er ukjent med å skrive.

- Nei, jeg har jo vært journalist i nesten hele mitt liv, og tidligere ga jeg også ut ei årsbok i Sverige, som dessverre gikk inn for noen år siden. Jeg har også vært redaktør for Svensk Skidsport, som på den tiden var det svenske skiforbundets offisielle organ, og jeg har vært presseansvarlige for landslagene både i langrenn og ski-orientering. Idag er jeg redaktør for svenske ”Cykla”, som er Vätternrundans offisielle organ, og som er Sveriges største sykkelavis med et opplag på 30.000, sier Kristiansen.

Prisen for det enorme oppslagsverket er 39 Euro, i Norge 315 norske kroner. I tillegg kommer porto om man ønsker å få boka tilsendt.
Løperportrettene er meget detaljerte og inneholder blant annet alle løpernes komplette resultater i OL, VM, junior-VM og World Cup. Dessuten portrettbilder og i de fleste fall actionbilder.

De fleste bildene i boka kommer fra Kristiansens firma, men han har også et samarbeide med NordicFocus, som er ledende i verden på fotosiden innenfor nordisk ski og skiskyting. Boka er delt inn i seks fargeavsnitt: Skiskyting damer, skiskyting herrer, langrenn damer, langrenn herrer, kombinert og hopp.

Klikk her for å bestille boka!!

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut